1. overige
  2. 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000

Film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000

5/5

Ontdek bij ons alles over de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 op imdb.nl. Misschien is 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 streamen online als je een 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 op 123movies staat.

Specificaties over de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000

Schermtype

Genre

Kijkwijzer

Speelduur

minuten

Regisseur

Gesproken taal

Ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000

Deze 2-DVD-filmset neemt je mee op een muzikaal avontuur met de legendarische "The Blues Brothers" en het opvolgende vervolg "Blues Brothers 2000". Beide films zijn nu beschikbaar met Nederlandse ondertiteling, zodat je volop kunt genieten van de geweldige dialogen en bruisende muziek. In "The Blues Brothers" volgen we de hilarische belevenissen van Jake en Elwood Blues, twee broers die besluiten hun oude band weer bij elkaar te brengen om geld in te zamelen voor het weeshuis waarin ze zijn opgegroeid. Met een geweldige cast, waaronder John Belushi en Dan Aykroyd, en een onvergetelijke soundtrack vol soul en rhythm & blues, is deze film een absolute klassieker die je niet mag missen. In "Blues Brothers 2000" zien we Jake's broer Elwood opnieuw in actie, dit keer met een nieuwe generatie bandleden en een nog grotere uitdaging. Samen nemen ze het op tegen rivaliserende bands en zetten ze een spetterend optreden neer dat je op het puntje van je stoel zal laten zitten. Met opnieuw geweldige muziek en een dynamische cast is deze film een waardige opvolger van het origineel. Deze 2-DVD-set is een must-have voor alle liefhebbers van muziekfilms en komedies. Met Nederlandse ondertiteling kun je de avonturen van de Blues Brothers volledig beleven en genieten van de tijdloze muziek die deze films zo bijzonder maakt. Voeg deze set toe aan je collectie en laat je meeslepen door.

Veelgestelde vragen over de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000

is de hoofdrolspeler in 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000. De volledige cast van 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 is .

De speelduur van de film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 is minuten.

Om te bekijken waar 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 wordt afgespeeld in en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: . 

2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 heeft het volgende advies qua leeftijd: jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000 in blue ray te bekijken is.

is de regisseur van 2-DVD MOVIE THES BROTHERS +S BROTHERS 2000.