1. avontuur
  2. A Dog’s Journey

Film A Dog's Journey

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Dog's Journey. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Dog's Journey weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Dog's Journey op imdb.nl. Misschien is A Dog's Journey op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Dog's Journey streamen online als je een A Dog's Journey torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Dog's Journey op 123movies staat.

Specificaties over de film A Dog's Journey

Schermtype

Dennis Quaid

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

104:00:00 minuten

Regisseur

Gail Mancuso

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film A Dog's Journey

"Sommige vriendschappen zijn voor altijd en dat geldt ook voor A Dog's Journey. In dit hartverwarmende verhaal leeft de geliefde hond Bailey een gelukkig leven op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah. Maar er is een nieuwe toevoeging aan de familie: hun kleindochter CJ. Bailey en CJ worden de beste speelkameraadjes. Maar dan neemt de moeder van CJ een beslissing die alles verandert. Ze besluit om te verhuizen met CJ, weg van de boerderij en Bailey. Bailey, nu in een nieuw hondenleven, kan het niet verdragen om gescheiden te zijn van CJ. Hij gaat op een avontuurlijke zoektocht om haar te vinden en haar voor altijd te beschermen, zoals hij beloofd had aan Ethan. Dit avontuur zit vol vriendschap en liefde, en brengt Bailey door meerdere hondenlevens heen. A Dog's Journey is een ontroerende film die je laat zien dat de band tussen mens en hond onbreekbaar is. Het verhaal is gevuld met emotionele momenten en prachtige landschappen. Het is een film die je hart verwarmt en je laat lachen en huilen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde in A Dog's Journey.".

Veelgestelde vragen over de film A Dog's Journey

Dennis Quaid is de hoofdrolspeler in A Dog's Journey. De volledige cast van A Dog's Journey kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Dog's Journey is Avontuur.

De speelduur van de film A Dog's Journey is 104:00:00 minuten.

Om te bekijken waar A Dog's Journey te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Dog's Journey wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

A Dog's Journey is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je A Dog's Journey in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Dog's Journey aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Dog's Journey heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Dog's Journey in blue ray te bekijken is.

Gail Mancuso is de regisseur van A Dog's Journey.