1. drama
  2. A Good Person

Film A Good Person

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A Good Person. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A Good Person weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A Good Person op imdb.nl. Misschien is A Good Person op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A Good Person streamen online als je een A Good Person torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A Good Person op 123movies staat.

Specificaties over de film A Good Person

Schermtype

Molly Shannon

Genre

Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

128 minuten

Regisseur

Zach Braff

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

Omschrijving van de film A Good Person

Na een tragisch ongeluk dat haar leven in puin heeft gelegd, bevindt Allison (Florence Pugh) zich in een dieptepunt. Ze voelt zich verloren en wanhopig, zonder enige hoop op een betere toekomst. Maar dan gebeurt er iets onverwachts: haar schoonvader (Morgan Freeman) komt in haar leven en brengt een sprankje hoop en verlichting. In "A Good Person" wordt het aangrijpende verhaal verteld van Allison's reis naar acceptatie en vergiffenis. Terwijl ze worstelt met haar eigen innerlijke demonen, ontdekt ze de kracht van onverwachte verbondenheid en de helende kracht van liefde. Het is een hartverwarmend verhaal dat ons eraan herinnert dat het leven kostbaar is, hoe moeilijk de omstandigheden ook kunnen zijn. Met meeslepende acteerprestaties van Florence Pugh en de altijd charismatische Morgan Freeman, tilt "A Good Person" de kijkervaring naar een hoger niveau. De film weet op indrukwekkende wijze de complexiteit van menselijke emoties en de zoektocht naar betekenis in het leven vast te leggen. Het is een verhaal dat je raakt, inspireert en je laat nadenken over wat het betekent om een goed persoon te zijn. Met zijn diepgaande thema's en betoverende vertolkingen is "A Good Person" een absolute must-see voor liefhebbers van films die je hart raken. Het laat je niet alleen geëmotioneerd achter, maar ook met een hernieuwd gevoel van waardering voor de schoonheid van het leven. Dompel jezelf onder.

Veelgestelde vragen over de film A Good Person

Molly Shannon is de hoofdrolspeler in A Good Person. De volledige cast van A Good Person kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A Good Person is Drama.

De speelduur van de film A Good Person is 128 minuten.

Om te bekijken waar A Good Person te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A Good Person wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

A Good Person is geproduceerd in . Als de film recent is uitgebracht kun je A Good Person in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A Good Person aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A Good Person heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A Good Person in blue ray te bekijken is.

Zach Braff is de regisseur van A Good Person.