1. thrillers
  2. A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E

Film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E

5/5

Ontdek bij ons alles over de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E op imdb.nl. Misschien is A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E streamen online als je een A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E op 123movies staat.

Specificaties over de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E

Schermtype

James Stewart

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

129:00:00 minuten

Regisseur

Alfred Hitchcock

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1958

Omschrijving van de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E

"In deze exclusieve 2-delige Special Edition van de adembenemende suspense klassieker Vertigo, betreedt u de fascinerende wereld van de legendarische regisseur Alfred Hitchcock. Met deze unieke uitgave onthult Hitchcock persoonlijk de diepste geheimen achter zijn meesterschap en neemt hij u mee op een onvergetelijke reis door de duistere kronkels van zijn geniale geest. Ontdek de verborgen lagen en betekenissen achter de meeslepende verhaallijn van Vertigo, terwijl u wordt ondergedompeld in de meesterlijke cinematografie van Hitchcock. Deze Special Edition bevat niet alleen de gerestaureerde en digitaal verbeterde versie van de film, maar ook een exclusieve documentaire waarin Hitchcock zijn inspiratiebronnen en technieken onthult. Daarnaast worden er nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de cast en crew getoond, waardoor u een uniek kijkje achter de schermen krijgt. Laat u meeslepen door de mysterieuze sfeer en de psychologische diepgang van Vertigo, terwijl u geniet van de hoogwaardige geluidskwaliteit en het adembenemende beeldmateriaal. Met deze Special Edition van Alfred Hitchcock's meesterwerk haalt u niet alleen een tijdloze klassieker in huis, maar ook een waardevol stuk filmgeschiedenis. Mis deze unieke kans niet om de geheimen van Hitchcock's meesterschap te ontrafelen en uw filmcollectie te verrijken met deze prachtige uitgave van Vertigo.".

Veelgestelde vragen over de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E

James Stewart is de hoofdrolspeler in A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E. De volledige cast van A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E is Thrillers.

De speelduur van de film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E is 129:00:00 minuten.

Om te bekijken waar A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E is geproduceerd in 1958. Als de film recent is uitgebracht kun je A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E in blue ray te bekijken is.

Alfred Hitchcock is de regisseur van A. HITCHCOCK: VERTIGO S.E.