1. romantiek
  2. After

Film After

5/5

Ontdek bij ons alles over de film After. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film After weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar After op imdb.nl. Misschien is After op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt After streamen online als je een After torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat After op 123movies staat.

Specificaties over de film After

Schermtype

Jennifer Beals

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

minuten

Regisseur

Jenny Gage

Gesproken taal

Engels | Pools

Ondertiteling

Pools

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film After

"After" is een meeslepende roman die het verhaal vertelt van Tessa Young, een jonge vrouw die haar weg probeert te vinden in het leven. Als toegewijde student is ze vastberaden om haar eerste jaar aan de universiteit succesvol af te ronden en haar dromen waar te maken. Maar haar wereld verandert volledig wanneer ze Hardin Scott ontmoet, een mysterieuze en intrigerende man met een donker verleden. Hardin is alles wat Tessa normaal gesproken zou vermijden - een rebelse en onvoorspelbare persoon met een verwaand Brits accent en een overvloed aan tatoeages. Maar toch voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot hem. Ondanks haar aanvankelijke terughoudendheid, laat Tessa zich meeslepen in een relatie vol passie en onzekerheid. Deze opwindende en emotionele roman neemt je mee op een rollercoaster van emoties, waarin Tessa en Hardin worstelen met hun gevoelens voor elkaar en de uitdagingen van het leven. Het is een verhaal dat je niet loslaat en je keer op keer laat verlangen naar meer. Ontdek de magie van "After" en laat je meeslepen in dit meeslepende liefdesverhaal vol spanning en verlangen.

Veelgestelde vragen over de film After

Jennifer Beals is de hoofdrolspeler in After. De volledige cast van After kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film After is Romantiek.

De speelduur van de film After is minuten.

Om te bekijken waar After te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film After wordt afgespeeld in Engels | Pools en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Pools. 

After is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je After in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de After aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

After heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of After in blue ray te bekijken is.

Jenny Gage is de regisseur van After.