1. fantasy
  2. Alice Through The Looking Glass

Film Alice Through The Looking Glass

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Alice Through The Looking Glass. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Alice Through The Looking Glass weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Alice Through The Looking Glass op imdb.nl. Misschien is Alice Through The Looking Glass op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Alice Through The Looking Glass streamen online als je een Alice Through The Looking Glass torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Alice Through The Looking Glass op 123movies staat.

Specificaties over de film Alice Through The Looking Glass

Schermtype

Anne Hathaway

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

9

Speelduur

113 minuten

Regisseur

James Bobin

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Alice Through The Looking Glass

Alice Through The Looking Glass is een betoverende film die het verhaal van Alice Kingsleigh volgt terwijl ze haar avonturen voortzet na haar eerdere reizen over de zeeën en oceanen. Terug in Londen ontdekt Alice een betoverende spiegel die haar leidt naar de magische wereld van Underland. Hier wordt ze herenigd met haar geliefde vrienden, waaronder het Witte Konijn, Absolem, de Cheshire Cat en de Mad Hatter. Echter, Alice ontdekt dat de Mad Hatter niet meer dezelfde vrolijke en excentrieke persoon is die ze ooit kende. Hij heeft zijn fantasie en dwaasheid verloren en lijkt gevangen te zijn in een donkere schaduw van zijn vroegere zelf. Bezorgd om haar vriend, vraagt de White Queen Alice om een belangrijke missie te voltooien. Ze moet teruggaan in de tijd en de Mad Hatter redden van een race tegen de Tijd zelf, voordat het te laat is. Deze spannende film neemt je mee op een adembenemende reis door de prachtige en surrealistische wereld van Underland. Met indrukwekkende visuele effecten en een meeslepend verhaal zorgt Alice Through The Looking Glass voor een onvergetelijke kijkervaring. Ga mee met Alice op haar missie om de tijd terug te draaien en de vrolijke Mad Hatter te redden. Zal ze op tijd komen of is het al te laat?

Veelgestelde vragen over de film Alice Through The Looking Glass

Anne Hathaway is de hoofdrolspeler in Alice Through The Looking Glass. De volledige cast van Alice Through The Looking Glass kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Alice Through The Looking Glass is Fantasy.

De speelduur van de film Alice Through The Looking Glass is 113 minuten.

Om te bekijken waar Alice Through The Looking Glass te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Alice Through The Looking Glass wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Nederlands. 

Alice Through The Looking Glass is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Alice Through The Looking Glass in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Alice Through The Looking Glass aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Alice Through The Looking Glass heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Alice Through The Looking Glass in blue ray te bekijken is.

James Bobin is de regisseur van Alice Through The Looking Glass.