1. Komedie
  2. Alvin And The Chipmunks 1 4

Film Alvin And The Chipmunks 1 4

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Alvin And The Chipmunks 1 4. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Alvin And The Chipmunks 1 4 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Alvin And The Chipmunks 1 4 op imdb.nl. Misschien is Alvin And The Chipmunks 1 4 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Alvin And The Chipmunks 1 4 streamen online als je een Alvin And The Chipmunks 1 4 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Alvin And The Chipmunks 1 4 op 123movies staat.

Specificaties over de film Alvin And The Chipmunks 1 4

Schermtype

Jason Lee

Genre

Komedie

Kijkwijzer

6

Speelduur

347 minuten

Regisseur

Mike Mitchell

Gesproken taal

Nederlands, Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2016

Omschrijving van de film Alvin And The Chipmunks 1 4

Alvin en de Chipmunks 1 4 is een onweerstaanbare film die het hele gezin zal vermaken. Dit hartverwarmende verhaal zit boordevol humor en muziek, waardoor het een absolute must-see is. De film volgt de avonturen van de Chipmunks - Alvin, Simon en Theodore - die besluiten om bij Dave Seville, een worstelende songwriter, in te trekken. Wat begint als een toevallige ontmoeting, groeit al snel uit tot een hechte familieband. Samen met Dave beleven de Chipmunks spannende en grappige momenten terwijl ze hun weg naar de top van de muziekwereld banen. Ze worden de absolute sensatie en veroveren de harten van fans over de hele wereld. Maar naast hun muzikale succes, realiseren de Chipmunks zich dat er niets zo belangrijk is als een hechte familie. Hun band met Dave wordt sterker en ze leren de waarde van liefde, vriendschap en loyaliteit. Met Alvin en de Chipmunks 1 4 heb je een film in handen die je keer op keer wilt bekijken. Het is een verhaal dat je hart zal verwarmen en je zult lachen om de grappige capriolen van de Chipmunks. Daarnaast zit de film boordevol geweldige muziek die je niet kunt weerstaan om mee te zingen. Dus verzamel het hele gezin, pak wat popcorn en geniet van deze onvergetelijke filmervaring!

Veelgestelde vragen over de film Alvin And The Chipmunks 1 4

Jason Lee is de hoofdrolspeler in Alvin And The Chipmunks 1 4. De volledige cast van Alvin And The Chipmunks 1 4 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Alvin And The Chipmunks 1 4 is Komedie.

De speelduur van de film Alvin And The Chipmunks 1 4 is 347 minuten.

Om te bekijken waar Alvin And The Chipmunks 1 4 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Alvin And The Chipmunks 1 4 wordt afgespeeld in Nederlands, Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Alvin And The Chipmunks 1 4 is geproduceerd in 2016. Als de film recent is uitgebracht kun je Alvin And The Chipmunks 1 4 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Alvin And The Chipmunks 1 4 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Alvin And The Chipmunks 1 4 heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Alvin And The Chipmunks 1 4 in blue ray te bekijken is.

Mike Mitchell is de regisseur van Alvin And The Chipmunks 1 4.