1. romantiek
  2. Amant Double

Film Amant Double

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Amant Double. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Amant Double weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Amant Double op imdb.nl. Misschien is Amant Double op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Amant Double streamen online als je een Amant Double torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Amant Double op 123movies staat.

Specificaties over de film Amant Double

Schermtype

Jacqueline Bisset

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

103:00:00 minuten

Regisseur

François Ozon

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Amant Double

Chloé, een kwetsbare en jonge vrouw, worstelt met een diepe depressie die haar leven overschaduwt. Op zoek naar hulp besluit ze psychotherapie te volgen en vindt ze onverwachts troost en begrip bij haar charismatische psychiater, Paul. Terwijl hun band groeit en versterkt, ontstaat er een intens gevoel van liefde tussen hen beiden. Deze liefdesrelatie neemt echter een duistere wending wanneer Chloé ontdekt dat Paul geheimen voor haar verborgen heeft gehouden. Na maanden van intensieve therapie besluiten ze samen te gaan wonen, maar de schaduwen van het verleden blijven hen achtervolgen. Chloé wordt geconfronteerd met een verborgen kant van Paul die ze nooit had verwacht. Amant Double is een meeslepende en intrigerende film die de complexiteit van menselijke emoties verkent. Het neemt je mee op een emotionele achtbaan waar verlangen, passie en geheimen samenkomen. Met elk nieuw detail dat aan het licht komt, word je verder meegesleept in het mysterie van deze verboden liefde. Bereid je voor op een adembenemende en onvoorspelbare reis vol verrassingen en onthullingen.

Veelgestelde vragen over de film Amant Double

Jacqueline Bisset is de hoofdrolspeler in Amant Double. De volledige cast van Amant Double kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Amant Double is Romantiek.

De speelduur van de film Amant Double is 103:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Amant Double te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Amant Double wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Amant Double is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Amant Double in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Amant Double aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Amant Double heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Amant Double in blue ray te bekijken is.

François Ozon is de regisseur van Amant Double.