1. actie
  2. Amsterdamned

Film Amsterdamned

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Amsterdamned. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Amsterdamned weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Amsterdamned op imdb.nl. Misschien is Amsterdamned op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Amsterdamned streamen online als je een Amsterdamned torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Amsterdamned op 123movies staat.

Specificaties over de film Amsterdamned

Schermtype

Serge Henri Valcke, Huub Stapel

Genre

Actie | Thrillers

Kijkwijzer

12

Speelduur

105:00:00 minuten

Regisseur

Dick Maas

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film Amsterdamned

"Amsterdamned" is een adembenemende actiefilm geregisseerd door Dick Maas, de getalenteerde maker achter succesvolle films zoals "De Lift," "Flodder," en "Do not Disturb." Deze spannende film wordt gekenmerkt door de hoofdrollen van Huub Stapel en Monique van de Ven. Het verhaal draait om een reeks gruwelijke en mysterieuze moorden die plaatsvinden in Amsterdam. In deze film volgen we politie-inspecteur Eric Visser, die vastbesloten is om de moordenaar op te sporen en te stoppen. De kijker wordt meegenomen op wilde achtervolgingen door de straten en ondergrondse tunnels van Amsterdam, wat leidt tot een zenuwslopende en dramatische climax. "Amsterdamned" zit boordevol spectaculaire actiescènes en adembenemende stunts, die je op het puntje van je stoel zullen houden. Deze film is een absolute must-see voor liefhebbers van spannende actie en mysterie. Met de bekende cast en de meesterlijke regie van Dick Maas, biedt "Amsterdamned" een unieke kijk op de duistere kant van de hoofdstad. Dompel jezelf onder in de wereld van misdaad en intrige, en laat je verrassen door de onverwachte wendingen die deze film te bieden heeft. "Amsterdamned" is een meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen over de film Amsterdamned

Serge Henri Valcke, Huub Stapel is de hoofdrolspeler in Amsterdamned. De volledige cast van Amsterdamned kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Amsterdamned is Actie | Thrillers.

De speelduur van de film Amsterdamned is 105:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Amsterdamned te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Amsterdamned wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Amsterdamned is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je Amsterdamned in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Amsterdamned aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Amsterdamned heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Amsterdamned in blue ray te bekijken is.

Dick Maas is de regisseur van Amsterdamned.