1. drama
  2. An Unfinished Life

Film An Unfinished Life

5/5

Ontdek bij ons alles over de film An Unfinished Life. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film An Unfinished Life weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar An Unfinished Life op imdb.nl. Misschien is An Unfinished Life op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt An Unfinished Life streamen online als je een An Unfinished Life torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat An Unfinished Life op 123movies staat.

Specificaties over de film An Unfinished Life

Schermtype

Robert Redford

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

103:00:00 minuten

Regisseur

Lasse Hallström

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2005

Omschrijving van de film An Unfinished Life

Deze ontroerende film, genaamd "An Unfinished Life", doet denken aan het bekende werk "The Horse Whisperer" en wordt vertolkt door niemand minder dan Robert Redford. Hij speelt de rol van Einar, een eenzame rancher die nog altijd worstelt met de dood van zijn zoon, welke tien jaar geleden plaatsvond. Zijn ranch heeft hij verwaarloosd en de enige persoon met wie hij echt kan praten is zijn invalide vriend Mitch. Einar's rustige leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn schoondochter Jean weer in zijn leven verschijnt. Einar is ervan overtuigd dat Jean verantwoordelijk is voor de dood van zijn zoon en kan haar dit niet vergeven. Maar Jean is blut en samen met haar dochtertje Griff op de vlucht voor haar gewelddadige vriend. Ze heeft Einar's hulp hard nodig. Langzaam maar zeker ontdooit Einar wanneer hij zijn kleindochter leert kennen. Maar hun pas gevonden band komt in gevaar wanneer het gewelddadige vriendje van Jean arriveert om haar terug te halen... Maar zal Einar zijn familie kunnen beschermen? "An Unfinished Life" is niet zomaar een film, het is een meeslepend verhaal dat je vanaf het begin grijpt en niet meer loslaat. Het is een emotionele reis vol hartverscheurende momenten en onverwachte wendingen. De prachtige landschappen van de ranch vormen het decor voor de innerlijke strijd van Einar, terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen en tegelijkertijd zijn kleindochter beschermt tegen het gevaar dat.

Veelgestelde vragen over de film An Unfinished Life

Robert Redford is de hoofdrolspeler in An Unfinished Life. De volledige cast van An Unfinished Life kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film An Unfinished Life is Drama.

De speelduur van de film An Unfinished Life is 103:00:00 minuten.

Om te bekijken waar An Unfinished Life te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film An Unfinished Life wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

An Unfinished Life is geproduceerd in 2005. Als de film recent is uitgebracht kun je An Unfinished Life in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de An Unfinished Life aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

An Unfinished Life heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of An Unfinished Life in blue ray te bekijken is.

Lasse Hallström is de regisseur van An Unfinished Life.