1. drama
  2. Arachnophobia

Film Arachnophobia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Arachnophobia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Arachnophobia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Arachnophobia op imdb.nl. Misschien is Arachnophobia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Arachnophobia streamen online als je een Arachnophobia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Arachnophobia op 123movies staat.

Specificaties over de film Arachnophobia

Schermtype

Harley Jane Kozak

Genre

Drama | Komedie | Fantasy | Horror | Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

104 minuten

Regisseur

Frank Marshall

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

1990

Omschrijving van de film Arachnophobia

Een angstaanjagende spin, met de naam Arachnophobia, neemt per ongeluk deel aan een avontuurlijke reis vanuit de dichte jungle naar het bruisende Amerika. Deze onverwachte gast vindt al snel een donkere schuilplaats in de schuur van de gloednieuwe huisarts, Ross Jennings, die zich net in het pittoreske dorpje heeft gevestigd. Wat begint als een onschuldige aanwezigheid, ontaardt al snel in een ware nachtmerrie wanneer de spin zich razendsnel voortplant en het dorp overspoelt met angstaanjagende nakomelingen. In deze bloedstollende thriller zaaien de spinnen dood en verderf onder de nietsvermoedende dorpsbewoners. Het is aan Ross Jennings, bijgestaan door de plaatselijke insectenbestrijder, om een einde te maken aan deze gruwelijke plaag. Gewapend met moed en vastberadenheid, zal Ross zich door duistere gangen en gevaarlijke situaties moeten wagen om de gemeenschap te redden van deze onverwachte en angstaanjagende indringers. Bereid je voor op een zenuwslopende strijd tussen mens en spin, waarbij elke zet cruciaal is. Durf jij het aan om de confrontatie aan te gaan met Arachnophobia? Laat je meeslepen in deze adembenemende en bloedstollende thriller die je op het puntje van je stoel zal houden. Voel de spanning door je aderen stromen terwijl je de ondergang van deze angstaanjagende spinnenfamilie probeert te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de film Arachnophobia

Harley Jane Kozak is de hoofdrolspeler in Arachnophobia. De volledige cast van Arachnophobia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Arachnophobia is Drama | Komedie | Fantasy | Horror | Thrillers.

De speelduur van de film Arachnophobia is 104 minuten.

Om te bekijken waar Arachnophobia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Arachnophobia wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Engels voor doven en slechthorenden. 

Arachnophobia is geproduceerd in 1990. Als de film recent is uitgebracht kun je Arachnophobia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Arachnophobia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Arachnophobia heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Arachnophobia in blue ray te bekijken is.

Frank Marshall is de regisseur van Arachnophobia.