1. boekverfilming
  2. Are you there God? It´s me, Margaret

Film Are you there God? It´s me, Margaret

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Are you there God? It´s me, Margaret. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Are you there God? It´s me, Margaret weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Are you there God? It´s me, Margaret op imdb.nl. Misschien is Are you there God? It´s me, Margaret op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Are you there God? It´s me, Margaret streamen online als je een Are you there God? It´s me, Margaret torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Are you there God? It´s me, Margaret op 123movies staat.

Specificaties over de film Are you there God? It´s me, Margaret

Schermtype

Rachel McAdams

Genre

Boekverfilming | Drama | Komedie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

100 min minuten

Regisseur

Kelly Fremon Craig

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Are you there God? It´s me, Margaret

Al meer dan vijftig jaar heeft het klassieke en baanbrekende boek "Ben jij daar God? Het is ik, Margaret." van Judy Blume generaties geraakt met zijn tijdloze verhaal over volwassen worden, inzichtelijke humor en openhartige verkenning van de grootste levensvragen. In de verfilming van Lionsgate wordt de 11-jarige Margaret (Abby Ryder Fortson) weggerukt uit haar leven in New York City en naar de buitenwijken van New Jersey verhuisd, waar ze te maken krijgt met de rommelige en tumultueuze periode van puberteit, samen met nieuwe vrienden op een nieuwe school. Ze steunt op haar moeder, Barbara (Rachel McAdams), die ook worstelt om zich aan te passen aan het leven buiten de grote stad, en haar bewonderende grootmoeder, Sylvia (Kathy Bates), die niet blij is dat ze zijn verhuisd en hen er bij elke gelegenheid aan herinnert. Deze meeslepende verfilming van "Ben jij daar God? Het is ik, Margaret." brengt het geliefde verhaal tot leven met een getalenteerde cast en een meeslepende weergave van het leven van een jong meisje dat opgroeit en haar weg zoekt in de wereld. De film belicht niet alleen de universele thema's van identiteit en zelfontdekking, maar geeft ook een intiem kijkje in de uitdagingen van het opgroeien in een nieuwe omgeving en het vinden van je plaats in de wereld. Met prachtige acteerprestaties en een meeslepende verhaallijn, is deze verfilming van "Ben jij daar God? Het is ik.

Veelgestelde vragen over de film Are you there God? It´s me, Margaret

Rachel McAdams is de hoofdrolspeler in Are you there God? It´s me, Margaret. De volledige cast van Are you there God? It´s me, Margaret kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Are you there God? It´s me, Margaret is Boekverfilming | Drama | Komedie.

De speelduur van de film Are you there God? It´s me, Margaret is 100 min minuten.

Om te bekijken waar Are you there God? It´s me, Margaret te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Are you there God? It´s me, Margaret wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

Are you there God? It´s me, Margaret is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Are you there God? It´s me, Margaret in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Are you there God? It´s me, Margaret aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Are you there God? It´s me, Margaret heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Are you there God? It´s me, Margaret in blue ray te bekijken is.

Kelly Fremon Craig is de regisseur van Are you there God? It´s me, Margaret.