1. animatie
  2. Assepoester dvd

Film Assepoester dvd

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Assepoester dvd. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Assepoester dvd weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Assepoester dvd op imdb.nl. Misschien is Assepoester dvd op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Assepoester dvd streamen online als je een Assepoester dvd torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Assepoester dvd op 123movies staat.

Specificaties over de film Assepoester dvd

Schermtype

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

74:00:00 minuten

Regisseur

Clyde Geronimi

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1950

Omschrijving van de film Assepoester dvd

Walt Disney's Assepoester, een tijdloze klassieker gebaseerd op het betoverende sprookje, is al vele jaren een favoriet van jong en oud. Deze dvd is een absolute must-have voor elke sprookjesliefhebber. Met prachtige muziek, adembenemende animaties en onvergetelijke personages neemt deze nieuwe gerestaureerde versie van ASSEPOESTER je mee naar een wereld vol magie en dromen die uitkomen. Deze bijzondere uitgave van Assepoester op dvd biedt nog meer om van te genieten. Dankzij de Disney Enhanced Home Theater Mix wordt je volledig ondergedompeld in het verhaal. Daarnaast bevat de dvd exclusieve niet eerder vertoonde scènes, waardoor je een nog dieper inzicht krijgt in het leven van Assepoester en haar avontuurlijke reis. Om je ervaring compleet te maken, zijn er ook nieuwe spelletjes, muziekvideo's en andere leuke extra's toegevoegd. Met de Assepoester dvd haal je niet alleen een prachtig stukje filmgeschiedenis in huis, maar ook een ervaring die je keer op keer kunt herbeleven. Laat je betoveren door de magie van Assepoester en geniet van de fantastische wereld die Walt Disney heeft gecreëerd.

Veelgestelde vragen over de film Assepoester dvd

is de hoofdrolspeler in Assepoester dvd. De volledige cast van Assepoester dvd kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Assepoester dvd is Animatie.

De speelduur van de film Assepoester dvd is 74:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Assepoester dvd te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Assepoester dvd wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Assepoester dvd is geproduceerd in 1950. Als de film recent is uitgebracht kun je Assepoester dvd in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Assepoester dvd aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Assepoester dvd heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Assepoester dvd in blue ray te bekijken is.

Clyde Geronimi is de regisseur van Assepoester dvd.