1. kinderen familie
  2. Asterix en de Olympische Spelen

Film Asterix en de Olympische Spelen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Asterix en de Olympische Spelen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Asterix en de Olympische Spelen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Asterix en de Olympische Spelen op imdb.nl. Misschien is Asterix en de Olympische Spelen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Asterix en de Olympische Spelen streamen online als je een Asterix en de Olympische Spelen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Asterix en de Olympische Spelen op 123movies staat.

Specificaties over de film Asterix en de Olympische Spelen

Schermtype

nvt

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

6

Speelduur

113:00:00 minuten

Regisseur

nvt

Gesproken taal

Nederlands, Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Asterix en de Olympische Spelen

In Asterix en de Olympische Spelen, wordt de beeldschone prinses Irina geconfronteerd met een lastige keuze. Ze is smoorverliefd geworden op de Galliër Hartstochtelix, maar Caesar's ambitieuze zoon Brutus is vastbesloten om haar voor zich te winnen. Om deze delicate situatie op te lossen, besluit prinses Irina dat ze alleen zal trouwen met de winnaar van de Olympische Spelen. Dit epische avontuur neemt je mee naar het oude Rome, waar je de kans krijgt om deel te nemen aan de beroemde Olympische Spelen. Doe mee aan spannende wedstrijden zoals hardlopen, discuswerpen en worstelen, en bewijs dat jij de beste atleet bent. Maar pas op voor de gemene streken van Brutus, die er alles aan zal doen om de overwinning te saboteren. Gelukkig sta je er niet alleen voor - Asterix en Obelix zijn altijd in de buurt om je te helpen en hun legendarische toverdrank zal je kracht en snelheid geven. Asterix en de Olympische Spelen is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een hilarische komedie. Bereid je voor op lachsalvo's terwijl je de gekke capriolen van de Galliërs en Romeinen aanschouwt. Met zijn kleurrijke illustraties en pakkende verhaallijn zal dit boek jong en oud betoveren. Dus, stap in de wereld van Asterix en beleef de meest spectaculaire Olympische Spelen ooit!

Veelgestelde vragen over de film Asterix en de Olympische Spelen

nvt is de hoofdrolspeler in Asterix en de Olympische Spelen. De volledige cast van Asterix en de Olympische Spelen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Asterix en de Olympische Spelen is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Asterix en de Olympische Spelen is 113:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Asterix en de Olympische Spelen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Asterix en de Olympische Spelen wordt afgespeeld in Nederlands, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Asterix en de Olympische Spelen is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Asterix en de Olympische Spelen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Asterix en de Olympische Spelen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Asterix en de Olympische Spelen heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Asterix en de Olympische Spelen in blue ray te bekijken is.

nvt is de regisseur van Asterix en de Olympische Spelen.