1. kinderen familie
  2. Asterix En De Vikingen

Film Asterix En De Vikingen

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Asterix En De Vikingen. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Asterix En De Vikingen weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Asterix En De Vikingen op imdb.nl. Misschien is Asterix En De Vikingen op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Asterix En De Vikingen streamen online als je een Asterix En De Vikingen torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Asterix En De Vikingen op 123movies staat.

Specificaties over de film Asterix En De Vikingen

Schermtype

asterix

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

78:00:00 minuten

Regisseur

Stefan Fjeldmark

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2006

Omschrijving van de film Asterix En De Vikingen

In het geliefde dorp van de Galliërs is er iets buitengewoons gebeurd. HIPPIX, het neefje van het dorpshoofd, is zojuist aangekomen uit Parisium. ASTERIX en OBELIX worden geconfronteerd met een onmogelijke taak: ze moeten van hem een echte man maken. Ondanks de stoere houding van de jongen uit de grote stad, blijkt hij eigenlijk een bange jongen te zijn en de strenge training lijkt weinig effect te hebben. Het avontuur begint pas echt wanneer HIPPIX ontvoerd wordt door de Vikingen. ASTERIX en OBELIX zetten alles op alles om hem te vinden. Terwijl ze de achtervolging inzetten naar het hoge, ijskoude Noorden, raakt HIPPIX volledig betoverd door ABBA, de mooie en dappere dochter van de Vikingenleider. Het belooft een spannende en onvoorspelbare reis te worden. In "Asterix En De Vikingen" beleef je een uniek avontuur vol humor, spanning en onverwachte wendingen. Ga mee met ASTERIX en OBELIX terwijl ze door de besneeuwde landschappen van het Noorden reizen, op zoek naar hun ontvoerde vriend. Onderweg ontdekken ze dat moed en kracht niet altijd samengaan, en dat ware dapperheid soms uit onverwachte hoeken komt. Het verhaal neemt je mee in de magische wereld van de Galliërs, waar vriendschap en liefde de boventoon voeren. Beleef de avonturen van ASTERIX en OBELIX terwijl.

Veelgestelde vragen over de film Asterix En De Vikingen

asterix is de hoofdrolspeler in Asterix En De Vikingen. De volledige cast van Asterix En De Vikingen kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Asterix En De Vikingen is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Asterix En De Vikingen is 78:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Asterix En De Vikingen te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Asterix En De Vikingen wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Asterix En De Vikingen is geproduceerd in 2006. Als de film recent is uitgebracht kun je Asterix En De Vikingen in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Asterix En De Vikingen aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Asterix En De Vikingen heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Asterix En De Vikingen in blue ray te bekijken is.

Stefan Fjeldmark is de regisseur van Asterix En De Vikingen.