1. avontuur
  2. Asterix En Obelix Contra Caesar

Film Asterix En Obelix Contra Caesar

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Asterix En Obelix Contra Caesar. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Asterix En Obelix Contra Caesar weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Asterix En Obelix Contra Caesar op imdb.nl. Misschien is Asterix En Obelix Contra Caesar op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Asterix En Obelix Contra Caesar streamen online als je een Asterix En Obelix Contra Caesar torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Asterix En Obelix Contra Caesar op 123movies staat.

Specificaties over de film Asterix En Obelix Contra Caesar

Schermtype

Gérard Depardieu

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

AL

Speelduur

106:00:00 minuten

Regisseur

Claude Zidi

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1999

Omschrijving van de film Asterix En Obelix Contra Caesar

In het charmante dorpje in Gallië, waar onze dappere strijders Asterix en Obelix wonen, gaat het er 50 jaar voor Christus levendig aan toe. Het is een plek waar de Galliërs hun eigen tradities en cultuur hoog houden, ondanks de dreiging van de Romeinse overheersing. Maar wanneer het nieuws van het rebelse dorpje de oren van Julius Caesar bereikt, kan hij het niet laten om de gevreesde Detrtus in te schakelen, een slimme en meedogenloze Romeinse krijgsheer. Zal het Asterix, Obelix en hun dappere dorpsgenoten lukken om de uitdagingen die voor hen liggen te overwinnen en hun geliefde dorp te beschermen? Zullen ze in staat zijn om hun unieke manier van leven te behouden en in vrede verder te kunnen gaan? In deze spannende en avontuurlijke strijd staan onze helden voor een moeilijke opgave, maar ze zijn vastberaden om te zegevieren en de glorie van Gallië te behouden. Met Asterix en Obelix Contra Caesar wordt je ondergedompeld in een meeslepende wereld vol humor, actie en historische referenties. Ontdek de buitengewone kracht van de Galliërs en de slimheid van de Romeinen terwijl je meereist met Asterix en Obelix op hun epische avontuur. Dit spannende avontuur zal jong en oud betoveren en je meenemen naar een tijd waarin moed, loyaliteit en vriendschap de sleutel waren tot het overwinnen van elke beproeving. Bereid je voor op een reis.

Veelgestelde vragen over de film Asterix En Obelix Contra Caesar

Gérard Depardieu is de hoofdrolspeler in Asterix En Obelix Contra Caesar. De volledige cast van Asterix En Obelix Contra Caesar kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Asterix En Obelix Contra Caesar is Avontuur.

De speelduur van de film Asterix En Obelix Contra Caesar is 106:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Asterix En Obelix Contra Caesar te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Asterix En Obelix Contra Caesar wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Asterix En Obelix Contra Caesar is geproduceerd in 1999. Als de film recent is uitgebracht kun je Asterix En Obelix Contra Caesar in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Asterix En Obelix Contra Caesar aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Asterix En Obelix Contra Caesar heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Asterix En Obelix Contra Caesar in blue ray te bekijken is.

Claude Zidi is de regisseur van Asterix En Obelix Contra Caesar.