1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon

Film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon streamen online als je een Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

190:00:00 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon

Bassie en Adriaan keren terug in een spannend avontuur! De beruchte boeven De Baron, B2 en Vlugge Japie zijn ontsnapt uit de gevangenis en hebben hun toevlucht gezocht in een mysterieus verlaten kasteel. Maar dat is niet alles. Ze hebben een gewaagd plan bedacht om de kostbare kroon uit het lokale museum te stelen. Met deze buit willen ze maar liefst een miljoen losgeld eisen en Bassie en Adriaan in een levensgevaarlijke val lokken! De spanning stijgt wanneer Bassie en Adriaan lucht krijgen van het duivelse plan van De Baron en zijn handlangers. Vastberaden om de boeven te stoppen en de kroon te redden, gaan ze op onderzoek uit. Ze ontdekken de geheime gangen van het kasteel en trotseren talloze hindernissen. Onderweg komen ze ook nieuwe bondgenoten tegen, die hen helpen in hun gevecht tegen het kwaad. Beleef dit adembenemende avontuur vol actie, humor en onverwachte wendingen. Help Bassie en Adriaan om De Baron en zijn handlangers te slim af te zijn en de verdwenen kroon terug te vinden. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de wereld te redden van het kwaad?

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon. De volledige cast van Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon is 190:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan De Verdwenen Kroon.