1. kinderen familie
  2. Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd

Film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd op imdb.nl. Misschien is Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd streamen online als je een Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd op 123movies staat.

Specificaties over de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd

Schermtype

Aad van Toor

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

70:00:00 minuten

Regisseur

Aad van Toor

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd

Bassie en Adriaan zingen vrolijke en nostalgische liedjes in hun nieuwste video "Liedjes uit grootmoeders tijd". Als kijker word je meegenomen naar prachtige locaties zoals de kleurrijke Keukenhof, het sfeervolle Openluchtmuseum Arnhem, het bruisende Autotron, het avontuurlijke Walibi Flevo, het betoverende Zuiderzee Museum en het unieke Madurodam. In deze video beleef je niet alleen een muzikaal avontuur, maar ook een visueel spektakel. Terwijl Bassie en Adriaan hun liedjes ten gehore brengen, geniet je van adembenemende beelden van de mooiste plekken in Nederland. Dit zorgt voor een unieke en meeslepende kijkervaring. "Liedjes uit grootmoeders tijd" is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor opa's en oma's. Het brengt hen terug naar hun eigen jeugd en laat hen genieten van de muziek die zij vroeger zo graag hoorden. Deze video is dan ook perfect om samen met het hele gezin te bekijken en herinneringen op te halen. Laat je meeslepen door de prachtige melodieën en de betoverende omgevingen en beleef een onvergetelijk avontuur met Bassie en Adriaan!

Veelgestelde vragen over de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd

Aad van Toor is de hoofdrolspeler in Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd. De volledige cast van Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd is 70:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd in blue ray te bekijken is.

Aad van Toor is de regisseur van Bassie Adriaan Liedjes Uit Grootmoeders Tijd.