1. horror
  2. Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell

Film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell op imdb.nl. Misschien is Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell streamen online als je een Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell op 123movies staat.

Specificaties over de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell

Schermtype

Naoki Kawano

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

75:00:00 minuten

Regisseur

Shin'ichi Okuda

Gesproken taal

Japans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell

Murakawa, de gevreesde leider van de machtige Yakuza Shoryu-klan, staat voor een ongelooflijke uitdaging in Battle Girls versus Yakuza 2: Duel In Hell. Drie lange jaren zijn verstreken sinds de legendarische heldin haar krachtige vechtkunsten demonstreerde. Maar nu is ze terug, vastbesloten om af te rekenen met Murakawa en zijn meedogenloze bende! Deze bloedstollende game neemt je mee naar de duistere onderwereld van de Yakuza, waar je als speler de rol aanneemt van de dappere heldin. Gewapend met indrukwekkende vechttechnieken en strategisch inzicht, sta je voor de taak om de Yakuza-bende uit te schakelen en vrede te herstellen in de straten van de stad. Maar pas op, want Murakawa zal niet zomaar opgeven. Hij zal zijn beste krijgers en gevaarlijkste handlangers op je afsturen om je te stoppen! Met adembenemende graphics, meeslepende verhaallijnen en intense gevechten, biedt Battle Girls versus Yakuza 2: Duel In Hell een unieke spelervaring die je hart sneller doet kloppen. Verken de levendige straten van de stad, ontdek geheime locaties en verzamel krachtige wapens om je vaardigheden verder te verbeteren. Bereid je voor op epische confrontaties, waarbij elke zet cruciaal is en elke beslissing het verschil kan maken tussen triomf en ondergang. Maak je klaar voor het ultieme.

Veelgestelde vragen over de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell

Naoki Kawano is de hoofdrolspeler in Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell. De volledige cast van Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell is Horror.

De speelduur van de film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell is 75:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell wordt afgespeeld in Japans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell in blue ray te bekijken is.

Shin'ichi Okuda is de regisseur van Battle Girls Versus Yakuza 2: Duel In Hell.