1. fantasy
  2. Beauty And The Beast

Film Beauty And The Beast

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Beauty And The Beast. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Beauty And The Beast weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Beauty And The Beast op imdb.nl. Misschien is Beauty And The Beast op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Beauty And The Beast streamen online als je een Beauty And The Beast torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Beauty And The Beast op 123movies staat.

Specificaties over de film Beauty And The Beast

Schermtype

Dan Stevens

Genre

Fantasy

Kijkwijzer

12

Speelduur

129 minuten

Regisseur

Gary Trousdale

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1991

Omschrijving van de film Beauty And The Beast

Beauty and The Beast is een betoverende film die het klassieke verhaal van Belle en het Beest opnieuw tot leven brengt. Het vertelt het ontroerende verhaal van een slimme en sprankelende jonge vrouw genaamd Belle, die gevangen wordt genomen door het angstaanjagende Beest in zijn mysterieuze kasteel. Maar wat begint als een gevangenschap, wordt al snel een onverwachte vriendschap. In het betoverende kasteel ontdekt Belle het magische personeel, dat betoverd is door een boze toverspreuk. Met hun hulp leert Belle om voorbij het uiterlijk van het Beest te kijken en ontdekt ze de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. Ondanks haar angsten en vooroordelen, groeit er een diepe genegenheid tussen Belle en het Beest, en samen trotseren ze de uitdagingen van hun betoverde wereld. Beauty and The Beast is niet alleen een prachtige vertelling over liefde en acceptatie, maar ook een visueel spektakel. De adembenemende decors, de betoverende muziek en de schitterende kostuums nemen je mee naar een sprookjesachtige wereld vol magie. Laat je betoveren door deze tijdloze klassieker en beleef het avontuur van Belle en het Beest opnieuw in een adembenemend mooie uitvoering.

Veelgestelde vragen over de film Beauty And The Beast

Dan Stevens is de hoofdrolspeler in Beauty And The Beast. De volledige cast van Beauty And The Beast kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Beauty And The Beast is Fantasy.

De speelduur van de film Beauty And The Beast is 129 minuten.

Om te bekijken waar Beauty And The Beast te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Beauty And The Beast wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Beauty And The Beast is geproduceerd in 1991. Als de film recent is uitgebracht kun je Beauty And The Beast in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Beauty And The Beast aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Beauty And The Beast heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Beauty And The Beast in blue ray te bekijken is.

Gary Trousdale is de regisseur van Beauty And The Beast.