1. drama
  2. Bienvenue Chez Les Ch’Tis

Film Bienvenue Chez Les Ch'Tis

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bienvenue Chez Les Ch'Tis op imdb.nl. Misschien is Bienvenue Chez Les Ch'Tis op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bienvenue Chez Les Ch'Tis streamen online als je een Bienvenue Chez Les Ch'Tis torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bienvenue Chez Les Ch'Tis op 123movies staat.

Specificaties over de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis

Schermtype

Kad Merad

Genre

Drama

Kijkwijzer

6

Speelduur

106 minuten

Regisseur

Dany Boon

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands | Vlaams

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis

Philippe Abrams is een post-directeur in Salon-de Provence en zijn leven wordt bijna onmogelijk gemaakt door de depressieve buien van zijn vrouw Julie. Om haar een plezier te doen, probeert hij overgeplaatst te worden naar de prachtige Côte d'Azur. Helaas faalt zijn plan en als straf wordt hij gedwongen om te werken in Bergues, een charmant boerendorpje in het noorden van Frankrijk. Abrams is allesbehalve enthousiast om naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio te verhuizen. Maar al snel ontdekt hij dat zijn vooroordelen over het noorden niet helemaal overeenkomen met de realiteit. In "Bienvenue Chez Les Ch'Tis" wordt de kijker meegenomen op een hilarisch avontuur vol onverwachte wendingen. Abrams wordt geconfronteerd met de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, de heerlijke gerechten en de prachtige landschappen van het noorden. Terwijl hij langzaam maar zeker zijn vooroordelen laat varen, ontdekt hij de ware schoonheid van deze regio. Met geweldige acteerprestaties en een meeslepend verhaal weet "Bienvenue Chez Les Ch'Tis" zowel het hart als de lachspieren van de kijker te veroveren. Deze film is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van humor, avontuur en het ontdekken van nieuwe culturen. Laat je verrassen door de charme van het noorden en beleef een onvergetelijke filmervaring met "Bienvenue Chez Les Ch'Tis".

Veelgestelde vragen over de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis

Kad Merad is de hoofdrolspeler in Bienvenue Chez Les Ch'Tis. De volledige cast van Bienvenue Chez Les Ch'Tis kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis is Drama.

De speelduur van de film Bienvenue Chez Les Ch'Tis is 106 minuten.

Om te bekijken waar Bienvenue Chez Les Ch'Tis te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bienvenue Chez Les Ch'Tis wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands | Vlaams. 

Bienvenue Chez Les Ch'Tis is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Bienvenue Chez Les Ch'Tis in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bienvenue Chez Les Ch'Tis aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bienvenue Chez Les Ch'Tis heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bienvenue Chez Les Ch'Tis in blue ray te bekijken is.

Dany Boon is de regisseur van Bienvenue Chez Les Ch'Tis.