1. sciencefiction
  2. Blade Runner 2049

Film Blade Runner 2049

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Blade Runner 2049. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Blade Runner 2049 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Blade Runner 2049 op imdb.nl. Misschien is Blade Runner 2049 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Blade Runner 2049 streamen online als je een Blade Runner 2049 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Blade Runner 2049 op 123movies staat.

Specificaties over de film Blade Runner 2049

Schermtype

Ana de Armas

Genre

Sciencefiction | Drama | Thrillers | Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

157:00:00 minuten

Regisseur

Denis Villeneuve

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Engels | Spaans

Geproduceerd in welk jaar

2017

Omschrijving van de film Blade Runner 2049

In Blade Runner 2049 wordt het epische verhaal voortgezet met de jonge Blade Runner genaamd K. Hij stuit op een lang begraven geheim dat hem op een zoektocht naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard leidt. Deckard is al dertig jaar lang vermist en K is vastbesloten om de waarheid te ontrafelen. Deze meeslepende film neemt je mee naar een futuristische wereld vol intriges, waarin de grens tussen mens en machine vervaagt. De visuele pracht van Blade Runner 2049 is adembenemend. Met meesterlijke cinematografie en verbluffende special effects word je ondergedompeld in een duistere toekomst waar technologie de menselijke ervaring heeft getransformeerd. De film weet op indrukwekkende wijze de sfeer van het origineel te behouden, terwijl het ook een frisse en unieke visie biedt. Naast het boeiende verhaal en de visuele pracht, worden de personages tot leven gebracht door uitstekend acteerwerk. De talentvolle cast, met onder andere Ryan Gosling en Harrison Ford, brengt de complexiteit en emotie van de personages tot leven. Blade Runner 2049 is niet alleen een vervolg op een klassieker, maar ook een meesterwerk op zichzelf. Het is een must-see voor liefhebbers van sciencefiction en fans van het origineel. Laat je meeslepen in het mysterie en de spanning van Blade Runner 2049 en ontdek de geheimen die deze futuristische wereld te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de film Blade Runner 2049

Ana de Armas is de hoofdrolspeler in Blade Runner 2049. De volledige cast van Blade Runner 2049 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Blade Runner 2049 is Sciencefiction | Drama | Thrillers | Actie.

De speelduur van de film Blade Runner 2049 is 157:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Blade Runner 2049 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Blade Runner 2049 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Spaans. 

Blade Runner 2049 is geproduceerd in 2017. Als de film recent is uitgebracht kun je Blade Runner 2049 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Blade Runner 2049 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Blade Runner 2049 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Blade Runner 2049 in blue ray te bekijken is.

Denis Villeneuve is de regisseur van Blade Runner 2049.