1. drama
  2. Blow

Film Blow

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Blow. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Blow weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Blow op imdb.nl. Misschien is Blow op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Blow streamen online als je een Blow torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Blow op 123movies staat.

Specificaties over de film Blow

Schermtype

Johnny Depp

Genre

Drama | Misdaad

Kijkwijzer

16

Speelduur

122:00:00 minuten

Regisseur

Ted Demme

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2001

Omschrijving van de film Blow

George Jung is vastbesloten om niet hetzelfde tragische leven te leiden als zijn arme vader. Hij verlaat zijn geboorteplaats en vertrekt naar California, waar hij al snel ontdekt dat hij als drugsdealer enorm veel geld kan verdienen. Ondanks de risico's belandt Jung uiteindelijk in de gevangenis, waar hij de beruchte Diego Delgado ontmoet. Delgado heeft connecties met drugssmokkelaars in Bolivië en introduceert Jung bij de machtige Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. In een mum van tijd wordt Jung de grootste importeur van Colombiaanse cocaïne in de Verenigde Staten. Gedurende de jaren '70 en '80 is hij zelfs verantwoordelijk voor bijna 85% van alle illegale drugs die het land binnenkomen. Het geld stroomt binnen en Jung leeft een leven vol weelde en excessen. Hij heeft meer geld dan hij ooit had kunnen dromen. Alles lijkt perfect, totdat hij verraden wordt... Blow is gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van de legendarische George Jung en vertelt een van de meest opmerkelijke verhalen uit de recente Amerikaanse misdaadcultuur. Deze film neemt je mee op een spannende reis door de duistere wereld van drugs, waarin geld, verraad en macht centraal staan. Met een beeldverhouding van 16:9 wordt de kijker volledig ondergedompeld in deze meeslepende en intrigerende misdaadbiografie.

Veelgestelde vragen over de film Blow

Johnny Depp is de hoofdrolspeler in Blow. De volledige cast van Blow kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Blow is Drama | Misdaad.

De speelduur van de film Blow is 122:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Blow te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Blow wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Blow is geproduceerd in 2001. Als de film recent is uitgebracht kun je Blow in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Blow aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Blow heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Blow in blue ray te bekijken is.

Ted Demme is de regisseur van Blow.