1. animatie
  2. Blub ! Ik Ben Een Vis

Film Blub ! Ik Ben Een Vis

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Blub ! Ik Ben Een Vis. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Blub ! Ik Ben Een Vis weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Blub ! Ik Ben Een Vis op imdb.nl. Misschien is Blub ! Ik Ben Een Vis op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Blub ! Ik Ben Een Vis streamen online als je een Blub ! Ik Ben Een Vis torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Blub ! Ik Ben Een Vis op 123movies staat.

Specificaties over de film Blub ! Ik Ben Een Vis

Schermtype

Nis Bank-Mikkelsen

Genre

Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

80:00:00 minuten

Regisseur

Michael Hegner

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Blub ! Ik Ben Een Vis

Tijdens een ontspannen middagje vissen, stuiten Stella en Chuck op een betoverend avontuur wanneer ze het mysterieuze laboratorium van de verstrooide professor Makreel ontdekken. Deze excentrieke wetenschapper heeft namelijk een revolutionaire toverdrank uitgevonden, waarmee mensen in kleurrijke vissen kunnen veranderen. Het lot neemt echter een onverwachte wending wanneer Stella per ongeluk van het toverdrankje drinkt en plotseling transformeert in een schitterende zeester. Vastbesloten om hun vriendin te helpen, besluiten de dappere jongens niet achter te blijven. Met een moedige stap zetten ze hun eigen lippen aan de rand van het beker en nemen een slok van het magische brouwsel. In een oogwenk worden ze omringd door een betoverende onderwaterwereld, waar avontuur en ontdekking op hen wachten. Gedreven door vriendschap en een onverzadigbare nieuwsgierigheid, duiken Stella, Chuck en hun nieuwe visachtige gedaanten dieper in de oceaan. Onderwater ontvouwt zich een prachtige wereld, vol kleurrijke koraalriffen, speelse zeedieren en geheimzinnige grotten. Terwijl ze op zoek gaan naar Stella, worden ze geconfronteerd met spannende uitdagingen en ontmoeten ze bijzondere zeedieren die hen helpen in hun zoektocht. Blub! Ik Ben Een Vis is niet alleen een betoverende animatiefilm, maar ook een meeslepend avontuur dat jong en oud zal betoveren. Ga.

Veelgestelde vragen over de film Blub ! Ik Ben Een Vis

Nis Bank-Mikkelsen is de hoofdrolspeler in Blub ! Ik Ben Een Vis. De volledige cast van Blub ! Ik Ben Een Vis kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Blub ! Ik Ben Een Vis is Animatie.

De speelduur van de film Blub ! Ik Ben Een Vis is 80:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Blub ! Ik Ben Een Vis te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Blub ! Ik Ben Een Vis wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

Blub ! Ik Ben Een Vis is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Blub ! Ik Ben Een Vis in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Blub ! Ik Ben Een Vis aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Blub ! Ik Ben Een Vis heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Blub ! Ik Ben Een Vis in blue ray te bekijken is.

Michael Hegner is de regisseur van Blub ! Ik Ben Een Vis.