1. avontuur
  2. Blue Lagoon

Film Blue Lagoon

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Blue Lagoon. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Blue Lagoon weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Blue Lagoon op imdb.nl. Misschien is Blue Lagoon op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Blue Lagoon streamen online als je een Blue Lagoon torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Blue Lagoon op 123movies staat.

Specificaties over de film Blue Lagoon

Schermtype

Niet gekend

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

104:00:00 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1980

Omschrijving van de film Blue Lagoon

In de betoverende wereld van Blue Lagoon beleven twee kinderen een onvergetelijk avontuur. Wanneer ze schipbreuk lijden, spoelen ze aan op een betoverend exotisch eiland. Leo McKern, een ervaren zeeman, is de enige overlevende die hen vergezelt. Hij leert hen de kunst van overleven en helpt hen om te gaan met de uitdagende situatie. Na het tragische overlijden van Leo moeten de twee kinderen zichzelf redden. Ze worden gedwongen om hun eigen weg te vinden en te vertrouwen op hun eigen vaardigheden en instincten. Wat begint als een onschuldige kindervriendschap, groeit uit tot een diepgaande volwassen liefde. Samen trotseren ze de gevaren van het eiland en ontdekken ze de magie en schoonheid van de Blue Lagoon. Blue Lagoon neemt je mee op een betoverende reis naar een wereld vol avontuur, liefde en zelfontdekking. Laat je meevoeren door de prachtige beelden en meeslepende soundtrack die je in het hart van de actie brengen. Of je nu een liefhebber bent van avontuurlijke films, romantiek of gewoon wilt genieten van een boeiend verhaal, Blue Lagoon zal je zeker betoveren en inspireren. Dompel jezelf onder in het kristalheldere water van de Blue Lagoon en laat de magie van dit adembenemende eiland je verbeelding prikkelen.

Veelgestelde vragen over de film Blue Lagoon

Niet gekend is de hoofdrolspeler in Blue Lagoon. De volledige cast van Blue Lagoon kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Blue Lagoon is Avontuur.

De speelduur van de film Blue Lagoon is 104:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Blue Lagoon te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Blue Lagoon wordt afgespeeld in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Blue Lagoon is geproduceerd in 1980. Als de film recent is uitgebracht kun je Blue Lagoon in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Blue Lagoon aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Blue Lagoon heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Blue Lagoon in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Blue Lagoon.