1. erotiek
  2. Bound Heat Caligula’s Spawn

Film Bound Heat Caligula's Spawn

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bound Heat Caligula's Spawn. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bound Heat Caligula's Spawn weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bound Heat Caligula's Spawn op imdb.nl. Misschien is Bound Heat Caligula's Spawn op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bound Heat Caligula's Spawn streamen online als je een Bound Heat Caligula's Spawn torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bound Heat Caligula's Spawn op 123movies staat.

Specificaties over de film Bound Heat Caligula's Spawn

Schermtype

John Comer

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

145 minuten

Regisseur

Lloyd A. Simandl

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Bound Heat Caligula's Spawn

Reis terug naar het oude Rome met Bound Heat Caligula's Spawn en ontdek het duistere en verleidelijke leven van de bloedmooie slavenmeesters Druscilla en Baudica. Deze meeslepende film neemt je mee naar een wereld vol excessen, waar orgieën, martelingen en moord aan de orde van de dag zijn. Druscilla en Baudica hebben een meedogenloze reputatie opgebouwd door afgelegen dorpen te plunderen en onschuldige jonge dochters te ontvoeren. Voordat ze deze weerloze meisjes voor veel geld verkopen, onderwerpen ze hen aan hun diepste seksuele verlangens. Maar wanneer ze per ongeluk het nichtje van de keizer in hun ketens slaan, brengen ze de woede van het Romeinse Rijk over zichzelf af. De vraag is nu of dit doortrapte en perverse duo kan ontsnappen aan hun lot, of dat ze zelf een onderworpen leven als blanke slaven te wachten staat. Bound Heat Caligula's Spawn neemt je mee op een spannende en intrigerende reis door het oude Rome, waar lust, macht en wraak samenkomen. Bereid je voor op een verhaal vol verrassende wendingen en onvergetelijke personages. Ben jij klaar om de duistere kant van het oude Rome te ontdekken?

Veelgestelde vragen over de film Bound Heat Caligula's Spawn

John Comer is de hoofdrolspeler in Bound Heat Caligula's Spawn. De volledige cast van Bound Heat Caligula's Spawn kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bound Heat Caligula's Spawn is Erotiek.

De speelduur van de film Bound Heat Caligula's Spawn is 145 minuten.

Om te bekijken waar Bound Heat Caligula's Spawn te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bound Heat Caligula's Spawn wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Bound Heat Caligula's Spawn is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Bound Heat Caligula's Spawn in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bound Heat Caligula's Spawn aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bound Heat Caligula's Spawn heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bound Heat Caligula's Spawn in blue ray te bekijken is.

Lloyd A. Simandl is de regisseur van Bound Heat Caligula's Spawn.