1. actie
  2. Boys From Brazil

Film Boys From Brazil

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Boys From Brazil. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Boys From Brazil weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Boys From Brazil op imdb.nl. Misschien is Boys From Brazil op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Boys From Brazil streamen online als je een Boys From Brazil torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Boys From Brazil op 123movies staat.

Specificaties over de film Boys From Brazil

Schermtype

Gregory Peck

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

123:00:00 minuten

Regisseur

Franklin J. Schaffner

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1978

Omschrijving van de film Boys From Brazil

"Boys From Brazil" neemt je mee op een intrigerende reis door de late jaren zeventig, waarin Barry Kohler, een jonge en vastberaden Nazi-jager, een schokkende ontdekking doet. Tijdens een bijeenkomst in Paraquay komt hij een geheimzinnige groep SS-officieren tegen, met aan het hoofd de beruchte Dr. Joseph Mengele. Kohler voelt direct dat er iets duisters gaande is en zet alles op alles om de waarheid te achterhalen. Hoewel in eerste instantie de ervaren Nazi-jager Erza Lieberman niet onder de indruk is van Kohlers bevindingen, kan hij al snel niet langer de ogen sluiten voor het verontrustende Naziplot dat zich ontvouwt. Vastbesloten om de wereld te behoeden voor een nieuwe gruwelijke overheersing, reist Lieberman door heel Europa om de puzzelstukjes van dit angstaanjagende complot te ontrafelen. Maar de dreiging wordt persoonlijk wanneer Kohler op mysterieuze wijze komt te overlijden en Lieberman verstrikt raakt in de sinistere Naziplannen om het Vierde Rijk te stichten. "Boys From Brazil" is een adembenemende thriller die je op het puntje van je stoel houdt, met een briljant plot dat je meesleept in een wereld vol geheimen, verraad en onverwachte wendingen. Bereid je voor op een ijzingwekkende ontdekkingsreis die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Boys From Brazil

Gregory Peck is de hoofdrolspeler in Boys From Brazil. De volledige cast van Boys From Brazil kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Boys From Brazil is Actie.

De speelduur van de film Boys From Brazil is 123:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Boys From Brazil te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Boys From Brazil wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Boys From Brazil is geproduceerd in 1978. Als de film recent is uitgebracht kun je Boys From Brazil in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Boys From Brazil aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Boys From Brazil heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Boys From Brazil in blue ray te bekijken is.

Franklin J. Schaffner is de regisseur van Boys From Brazil.