1. kinderen familie
  2. Brave

Film Brave

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Brave. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Brave weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Brave op imdb.nl. Misschien is Brave op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Brave streamen online als je een Brave torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Brave op 123movies staat.

Specificaties over de film Brave

Schermtype

Kelly Macdonald

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

100 minuten

Regisseur

Brenda Chapman

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Brave

Pixar Animation Studios, de maker van Toy Story 3, neemt je mee op een adembenemend avontuur in een oud rijk boordevol mysterie en tradities. Brave is een warme film met onvergetelijke personages en de kenmerkende Pixar-humor. Ga mee op een heldhaftige reis met Merida, een bekwaam boogschutter en de koppige dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor. Merida is vastbesloten haar eigen leven te bepalen, en gooit een eeuwenoud gebruik in de wind dat heilig is voor de onhandelbare en uitgelaten heersers van het land. Met haar wilde rode krullen en onverschrokken houding is Merida een rolmodel voor jonge meisjes die hun eigen pad willen volgen. In Brave ontdekt Merida de ware betekenis van moed wanneer ze onbedoeld chaos in het koninkrijk veroorzaakt. De film neemt je mee op een emotionele reis waarin Merida leert om te vechten voor haar eigen keuzes en de waarde van familie en traditie ontdekt. Om een beestachtige vloek te verbreken voor het te laat is, moet ze al haar vaardigheden en middelen aanwenden, waaronder haar slimme en ondeugende drielingbroers. Met adembenemende animaties en een meeslepend verhaal is Brave een film die jong en oud zal betoveren. Laat je inspireren door Merida's moed en durf om tegen de stroom in te gaan. Brave is een hartverwarmende film vol avontuur en emotie die je niet wilt missen.

Veelgestelde vragen over de film Brave

Kelly Macdonald is de hoofdrolspeler in Brave. De volledige cast van Brave kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Brave is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Brave is 100 minuten.

Om te bekijken waar Brave te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Brave wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Brave is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Brave in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Brave aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Brave heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Brave in blue ray te bekijken is.

Brenda Chapman is de regisseur van Brave.