1. drama
  2. Bridge Of Spies

Film Bridge Of Spies

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bridge Of Spies. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bridge Of Spies weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bridge Of Spies op imdb.nl. Misschien is Bridge Of Spies op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bridge Of Spies streamen online als je een Bridge Of Spies torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bridge Of Spies op 123movies staat.

Specificaties over de film Bridge Of Spies

Schermtype

Alan Alda

Genre

Drama

Kijkwijzer

12

Speelduur

137 minuten

Regisseur

Steven Spielberg

Gesproken taal

Engels, Frans

Ondertiteling

Engels | Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2015

Omschrijving van de film Bridge Of Spies

Bridge of Spies, een meesterwerk van regisseur Steven Spielberg, neemt je mee naar het waargebeurde verhaal van James Donovan, een briljante advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij plotseling wordt gevraagd om de verdediging op zich te nemen van een Russische spion. Dit brengt hem op een gevaarlijke missie naar het hart van Oost-Berlijn, waar hij de vrijlating moet onderhandelen van een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot. De film speelt zich af tijdens de intense periode van de Koude Oorlog, waar de spanning tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie tot het uiterste werd gedreven. Donovan bevindt zich in het zenuwcentrum van deze geopolitieke strijd en moet balanceren tussen de twee machtsblokken die gescheiden worden door het beruchte IJzeren Gordijn. Zijn vastberadenheid en moed worden op de proef gesteld terwijl hij wanhopig probeert diplomatieke oplossingen te vinden en levens te redden. Bridge of Spies is niet alleen een meeslepende thriller, maar ook een diepgaand portret van een man die wordt geconfronteerd met morele dilemma's en zijn eigen integriteit moet bewaren te midden van een wereld vol chaos en geheimen. Met Tom Hanks in de hoofdrol en een meeslepende soundtrack van Thomas Newman, biedt deze film een meeslepende kijk op een cruciale periode in de geschiedenis. Bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten ter.

Veelgestelde vragen over de film Bridge Of Spies

Alan Alda is de hoofdrolspeler in Bridge Of Spies. De volledige cast van Bridge Of Spies kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bridge Of Spies is Drama.

De speelduur van de film Bridge Of Spies is 137 minuten.

Om te bekijken waar Bridge Of Spies te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bridge Of Spies wordt afgespeeld in Engels, Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Frans | Nederlands. 

Bridge Of Spies is geproduceerd in 2015. Als de film recent is uitgebracht kun je Bridge Of Spies in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bridge Of Spies aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bridge Of Spies heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bridge Of Spies in blue ray te bekijken is.

Steven Spielberg is de regisseur van Bridge Of Spies.