1. avontuur
  2. Bridge To Terabithia

Film Bridge To Terabithia

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Bridge To Terabithia. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Bridge To Terabithia weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Bridge To Terabithia op imdb.nl. Misschien is Bridge To Terabithia op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Bridge To Terabithia streamen online als je een Bridge To Terabithia torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Bridge To Terabithia op 123movies staat.

Specificaties over de film Bridge To Terabithia

Schermtype

Josh Hutcherson

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

9

Speelduur

94:00:00 minuten

Regisseur

Gabor Csupo

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2007

Omschrijving van de film Bridge To Terabithia

Diep verscholen in het bos ligt een betoverend koninkrijk te wachten om ontdekt te worden. Jesse heeft de hele zomer lang getraind om de snelste sprinter van zijn school te worden. Maar tijdens de eerste race wordt hij verslagen door een meisje genaamd Leslie. Ondanks hun verschillen worden ze de beste vrienden. Op een dag stuiten ze op een magische wereld diep in het bos, vol met monsters, trollen, elfjes, reuzen en vele andere magische wezens. Ze kronen zichzelf tot koning en koningin van deze bijzondere plek en noemen het "Terabithia". Deze plek is werkelijk ongelooflijk! Maar dan slaat het noodlot toe en verandert alles. Laat je meeslepen door deze betoverende Disneyfilm, gemaakt door dezelfde makers als The Chronicles of Narnia, en gebaseerd op het wereldwijde bestsellerboek van Katherine Paterson. Bridge to Terabithia neemt je mee op een avontuurlijke reis naar een magische wereld waarin vriendschap en verbeelding centraal staan. Met een beeldverhouding van 4:3 beleef je dit fantastische verhaal in de beste kwaliteit. Verlies jezelf in de magie van Terabithia en laat je betoveren door dit adembenemende avontuur.

Veelgestelde vragen over de film Bridge To Terabithia

Josh Hutcherson is de hoofdrolspeler in Bridge To Terabithia. De volledige cast van Bridge To Terabithia kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Bridge To Terabithia is Avontuur.

De speelduur van de film Bridge To Terabithia is 94:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Bridge To Terabithia te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Bridge To Terabithia wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Bridge To Terabithia is geproduceerd in 2007. Als de film recent is uitgebracht kun je Bridge To Terabithia in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Bridge To Terabithia aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Bridge To Terabithia heeft het volgende advies qua leeftijd: 9 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Bridge To Terabithia in blue ray te bekijken is.

Gabor Csupo is de regisseur van Bridge To Terabithia.