1. avontuur
  2. Captain Marvel

Film Captain Marvel

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Captain Marvel. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Captain Marvel weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Captain Marvel op imdb.nl. Misschien is Captain Marvel op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Captain Marvel streamen online als je een Captain Marvel torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Captain Marvel op 123movies staat.

Specificaties over de film Captain Marvel

Schermtype

Ben Mendelsohn

Genre

Avontuur

Kijkwijzer

12

Speelduur

136 minuten

Regisseur

Ryan Fleck

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Frans | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Captain Marvel

In deze opwindende film, Captain Marvel genaamd, dompel je jezelf onder in een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990. Deze periode, tot nu toe verborgen in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe, onthult een fascinerend stukje verleden. Volg de reis van Carol Danvers, een onverschrokken vrouw die transformeert tot een ongelooflijk krachtige superheldin. Captain Marvel neemt je mee op een epische reis vol actie, spanning en emotie. Terwijl Carol Danvers haar ware potentieel ontdekt, wordt ze één van de machtigste superhelden in het hele universum. Bewonder haar moed en vastberadenheid terwijl ze het opneemt tegen buitenaardse dreigingen en het lot van de aarde probeert te redden. Deze film is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook een diepgaand verhaal dat je meesleept van begin tot eind. Met geweldige speciale effecten, adembenemende actiescènes en een sterke cast is Captain Marvel een absolute must-see voor elke fan van het Marvel Cinematic Universe en liefhebber van superheldenfilms. Mis deze kans niet om getuige te zijn van de geboorte van een legendarische superheldin en de impact die zij heeft op het Marvel-universum.

Veelgestelde vragen over de film Captain Marvel

Ben Mendelsohn is de hoofdrolspeler in Captain Marvel. De volledige cast van Captain Marvel kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Captain Marvel is Avontuur.

De speelduur van de film Captain Marvel is 136 minuten.

Om te bekijken waar Captain Marvel te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Captain Marvel wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Frans | Nederlands. 

Captain Marvel is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Captain Marvel in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Captain Marvel aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Captain Marvel heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Captain Marvel in blue ray te bekijken is.

Ryan Fleck is de regisseur van Captain Marvel.