1. actie
  2. Cash Truck

Film Cash Truck

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cash Truck. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cash Truck weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cash Truck op imdb.nl. Misschien is Cash Truck op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cash Truck streamen online als je een Cash Truck torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cash Truck op 123movies staat.

Specificaties over de film Cash Truck

Schermtype

Andy Garcia

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

119 minuten

Regisseur

Guy Ritchie

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2021

Omschrijving van de film Cash Truck

De Cash Truck, een spannende actiefilm met in de hoofdrol Jason Statham, neemt je mee op een adembenemend avontuur vol actie en mysterie. H, gespeeld door Statham, begint te werken bij een gerenommeerd geldtransportbedrijf dat belast is met het veilig vervoeren van enorme hoeveelheden geld. Maar net wanneer hij zijn nieuwe baan begint, vindt er een dodelijke overval plaats. De crew van het bedrijf kijkt argwanend naar H en vraagt zich af wie hij werkelijk is: een undercover politieagent, een oorlogsheld of een briljante criminele meesterbrein? Terwijl de spanning stijgt, word je meegesleept in een verhaal vol intriges en onverwachte wendingen. De Cash Truck biedt een unieke mix van actie, spanning en mysterie, waardoor je op het puntje van je stoel zit. Met de charismatische Jason Statham in de hoofdrol weet je zeker dat je een onvergetelijke filmervaring te wachten staat. Deze film is geschikt voor liefhebbers van actie en mysterie, die houden van een goed uitgewerkt verhaal en meeslepende personages. Bereid je voor op een bloedstollend avontuur en ontdek wie H werkelijk is in de spannende en intrigerende Cash Truck.

Veelgestelde vragen over de film Cash Truck

Andy Garcia is de hoofdrolspeler in Cash Truck. De volledige cast van Cash Truck kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cash Truck is Actie.

De speelduur van de film Cash Truck is 119 minuten.

Om te bekijken waar Cash Truck te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cash Truck wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Cash Truck is geproduceerd in 2021. Als de film recent is uitgebracht kun je Cash Truck in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cash Truck aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cash Truck heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cash Truck in blue ray te bekijken is.

Guy Ritchie is de regisseur van Cash Truck.