1. erotiek
  2. Cheeky

Film Cheeky

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cheeky. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cheeky weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cheeky op imdb.nl. Misschien is Cheeky op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cheeky streamen online als je een Cheeky torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cheeky op 123movies staat.

Specificaties over de film Cheeky

Schermtype

Mario Parodi

Genre

Erotiek

Kijkwijzer

16

Speelduur

90 minuten

Regisseur

Tinto Brass

Gesproken taal

Italiaans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Cheeky

Cheeky is een betoverende film die is geregisseerd door de meester van de klassieke erotiek, Tinto Brass. Het verhaal draait om Carla, een adembenemende en spontane jonge vrouw uit Venetië. Ze besluit om een jaar stage te lopen in een luxe hotel in Londen. Haar vriend Matteo maakt zich echter grote zorgen, omdat hij vreest dat ze de verleidingen van de grote stad niet zal kunnen weerstaan. Carla belooft plechtig dat ze Matteo nooit zal bedriegen, maar haar onweerstaanbare schoonheid en charisma maken haar al snel een gewild doelwit voor talloze wellustige aanbidders. Zowel knappe mannen als prachtige vrouwen willen niets liever dan Carla's schitterende naakte lichaam in hun bed hebben. Ze zal ongelooflijk sterk in haar schoenen moeten staan om trouw te blijven aan Matteo. Cheeky neemt je mee op een opwindende en sensuele reis, waarbij je wordt ondergedompeld in Carla's wereld vol verleiding, passie en verlangen. De film weet perfect de spanning tussen trouw blijven aan je geliefde en de verleidingen van het leven in een bruisende stad weer te geven. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die je hart sneller zal laten kloppen en je zintuigen zal prikkelen. Cheeky is een absolute must-see voor liefhebbers van erotische cinema en zal je gegarandeerd achterlaten met een verlangen naar meer.

Veelgestelde vragen over de film Cheeky

Mario Parodi is de hoofdrolspeler in Cheeky. De volledige cast van Cheeky kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cheeky is Erotiek.

De speelduur van de film Cheeky is 90 minuten.

Om te bekijken waar Cheeky te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cheeky wordt afgespeeld in Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Cheeky is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Cheeky in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cheeky aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cheeky heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cheeky in blue ray te bekijken is.

Tinto Brass is de regisseur van Cheeky.