1. horror
  2. Children Of The Corn 2

Film Children Of The Corn 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Children Of The Corn 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Children Of The Corn 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Children Of The Corn 2 op imdb.nl. Misschien is Children Of The Corn 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Children Of The Corn 2 streamen online als je een Children Of The Corn 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Children Of The Corn 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Children Of The Corn 2

Schermtype

Terence Knox

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

92:00:00 minuten

Regisseur

David Price

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1992

Omschrijving van de film Children Of The Corn 2

Het is tijd voor de oogst en hiermee beginnen ook weer de angstaanjagende moorden in het Amerikaanse dorpje Gatlin. Dit rustige dorpje wordt overspoeld met journalisten nadat bekend is geworden dat bijna alle volwassenen van Galin zijn vermoord. Journalist John Garret (Terence Knox) komt samen met zijn 18-jarige zoon Danny aan in het eens zo vredige gehucht om een verslag te schrijven voor zijn krant. Zodra ze zijn bijgekomen van de reis, ontdekken ze dat steeds meer mensen spoorloos verdwijnen of omkomen door gruwelijke ongelukken. Al snel komen ze achter de angstaanjagende waarheid over de maisvelden van Gatlin... en haar kinderen. Tegelijkertijd is de oogst in volle gang. In dit spannende vervolg op de bekende horrorfilm "Children of the Corn" worden de kijkers meegenomen naar een wereld waarin het kwaad zich verschuilt te midden van een ogenschijnlijk vredig dorpje. De film neemt je mee op een huiveringwekkend avontuur vol mysterie en spanning, waarbij je op het puntje van je stoel zit van begin tot eind. Met zijn meeslepende verhaallijn en angstaanjagende scènes weet "Children Of The Corn 2" de kijker keer op keer te verrassen. Het is een film die je niet snel zal vergeten en die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. Dompel jezelf onder in de duistere wereld van Gatlin en ontdek het angstaanjagende geheim achter de maisvelden. Durf j.

Veelgestelde vragen over de film Children Of The Corn 2

Terence Knox is de hoofdrolspeler in Children Of The Corn 2. De volledige cast van Children Of The Corn 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Children Of The Corn 2 is Horror.

De speelduur van de film Children Of The Corn 2 is 92:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Children Of The Corn 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Children Of The Corn 2 wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Children Of The Corn 2 is geproduceerd in 1992. Als de film recent is uitgebracht kun je Children Of The Corn 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Children Of The Corn 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Children Of The Corn 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Children Of The Corn 2 in blue ray te bekijken is.

David Price is de regisseur van Children Of The Corn 2.