1. actie
  2. Chinese zodiac Armour of god 3

Film Chinese zodiac Armour of god 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Chinese zodiac Armour of god 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Chinese zodiac Armour of god 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Chinese zodiac Armour of god 3 op imdb.nl. Misschien is Chinese zodiac Armour of god 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Chinese zodiac Armour of god 3 streamen online als je een Chinese zodiac Armour of god 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Chinese zodiac Armour of god 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Chinese zodiac Armour of god 3

Schermtype

Jackie Chan

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

115 minuten

Regisseur

Jackie Chan

Gesproken taal

Duits, Chinese talen

Ondertiteling

Duits | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2012

Omschrijving van de film Chinese zodiac Armour of god 3

In Chinese Zodiac, beleven we nog één laatste keer de actievolle avonturen van de Kung Fu-legende Jackie Chan, en dit zou wel eens zijn laatste grote film kunnen zijn! Dit keer neemt hij de rol aan van geheimagent Asian Hawk, die bezig is met zijn allerlaatste missie. Om de wereld te redden van de ondergang, moet hij de twaalf bronzen dierenhoofden van de Chinese dierenriem verzamelen, die afkomstig zijn uit China. Deze hoofden werden in 1860 gestolen door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij hulp van een Chinese studente en een vrouw uit Parijs. Samen trotseren ze de meest gevaarlijke situaties en niets zal Hawk tegenhouden in zijn missie om deze waardevolle artefacten terug te vinden! Met adembenemende actiescènes, meeslepende avonturen en de charismatische aanwezigheid van Jackie Chan, is Chinese Zodiac een film die je niet mag missen. Beleef de spanning, de emotie en de sensatie terwijl je meegaat op dit epische avontuur waarin het lot van de wereld op het spel staat. Maak je klaar voor een onvergetelijke reis vol actie, humor en onverwachte wendingen met de Chinese Zodiac Armour of God 3!

Veelgestelde vragen over de film Chinese zodiac Armour of god 3

Jackie Chan is de hoofdrolspeler in Chinese zodiac Armour of god 3. De volledige cast van Chinese zodiac Armour of god 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Chinese zodiac Armour of god 3 is Actie.

De speelduur van de film Chinese zodiac Armour of god 3 is 115 minuten.

Om te bekijken waar Chinese zodiac Armour of god 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Chinese zodiac Armour of god 3 wordt afgespeeld in Duits, Chinese talen en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Duits | Nederlands. 

Chinese zodiac Armour of god 3 is geproduceerd in 2012. Als de film recent is uitgebracht kun je Chinese zodiac Armour of god 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Chinese zodiac Armour of god 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Chinese zodiac Armour of god 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Chinese zodiac Armour of god 3 in blue ray te bekijken is.

Jackie Chan is de regisseur van Chinese zodiac Armour of god 3.