1. kinderen familie
  2. Cinderella

Film Cinderella

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Cinderella. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Cinderella weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Cinderella op imdb.nl. Misschien is Cinderella op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Cinderella streamen online als je een Cinderella torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Cinderella op 123movies staat.

Specificaties over de film Cinderella

Schermtype

Onbekend

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

72 minuten

Regisseur

Niet Gekend

Gesproken taal

Nederlands, Engels

Ondertiteling

Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1950

Omschrijving van de film Cinderella

Herontdek de magie van Assepoester, het tijdloze Disney-verhaal dat al generaties lang geliefd is dankzij de heerlijke muziek en onvergetelijke personages! Assepoester droomt van een beter leven en gelooft dat haar dromen werkelijkheid zullen worden. Met de hulp van haar trouwe muizenvriendjes en de toverstaf van de Goede Fee verandert Assepoesters armoedige kleding in een betoverende baljurk, waardoor ze naar het Koninklijke Bal kan gaan en haar Prins kan ontmoeten. Maar zodra de klok twaalf uur slaat, wordt de betovering verbroken en blijft er alleen een glazen muiltje achter... de enige hoop op een sprookjesachtig einde! Geniet samen met het hele gezin van deze tijdloze Disney-klassieker en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Dromen komen echt uit! Laat je betoveren door de prachtige animatie, de hartverwarmende personages en de meeslepende muziek. De avonturen van Assepoester zullen jong en oud betoveren en inspireren. Deze film is perfect voor een gezellige filmavond met het gezin, waarbij je je kunt laten meeslepen in het magische verhaal en kunt wegdromen naar een wereld vol wonderen. Met Cinderella beleef je een onvergetelijke reis vol emotie, liefde en hoop. Terwijl je de prachtige beelden bewondert en meezingt met de tijdloze liedjes, zul je merken dat Assepoester niet alleen een prinses is.

Veelgestelde vragen over de film Cinderella

Onbekend is de hoofdrolspeler in Cinderella. De volledige cast van Cinderella kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Cinderella is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Cinderella is 72 minuten.

Om te bekijken waar Cinderella te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Cinderella wordt afgespeeld in Nederlands, Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels | Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Cinderella is geproduceerd in 1950. Als de film recent is uitgebracht kun je Cinderella in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Cinderella aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Cinderella heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Cinderella in blue ray te bekijken is.

Niet Gekend is de regisseur van Cinderella.