1. kinderen familie
  2. Corgi

Film Corgi

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Corgi. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Corgi weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Corgi op imdb.nl. Misschien is Corgi op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Corgi streamen online als je een Corgi torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Corgi op 123movies staat.

Specificaties over de film Corgi

Schermtype

Rusty Shackleford

Genre

Kinderen & Familie | Animatie

Kijkwijzer

6

Speelduur

80 minuten

Regisseur

Ben Stassen

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2019

Omschrijving van de film Corgi

Maak kennis met Corgi, het schattige hondje dat zijn entree maakt in Buckingham Palace. Dit verhaal draait om Rex, een ondeugende puppy die al snel de andere koninklijke corgi's overschaduwt en het hart van de koningin verovert. Zijn beste vriend Charlie is jaloers, want hij droomt er al jaren van om de favoriete corgi te worden. Op een dag veroorzaakt Rex met zijn roekeloze gedrag een totale ramp tijdens een officieel diner met de Amerikaanse president. Dit is de kans waar Charlie op heeft gewacht! Hij lokt Rex het paleis uit en de gevaarlijke straten van Londen op. Uiteindelijk belandt Rex in een dierenasiel, ver verwijderd van alle luxe. Nu is het aan Rex om koste wat kost terug naar huis te komen, maar het pad terug naar het paleis zit vol hindernissen en onverwachte ontmoetingen. Dit avontuurlijke verhaal neemt je mee op een rollercoaster van emoties. Je zult meevoelen met Rex en zijn verlangen om terug te keren naar het paleis en herenigd te worden met zijn geliefde koningin. Onderweg zal hij nieuwe vrienden maken en angstaanjagende uitdagingen overwinnen. Dit verhaal zal jong en oud betoveren met zijn hartverwarmende boodschap over vriendschap, doorzettingsvermogen en het vinden van je ware thuis. Corgi is een verhaal dat je niet mag missen, een verhaal dat je hart zal veroveren. Ga mee op avontuur en ontdek hoe Rex zijn weg terug naar het paleis vindt,.

Veelgestelde vragen over de film Corgi

Rusty Shackleford is de hoofdrolspeler in Corgi. De volledige cast van Corgi kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Corgi is Kinderen & Familie | Animatie.

De speelduur van de film Corgi is 80 minuten.

Om te bekijken waar Corgi te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Corgi wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Corgi is geproduceerd in 2019. Als de film recent is uitgebracht kun je Corgi in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Corgi aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Corgi heeft het volgende advies qua leeftijd: 6 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Corgi in blue ray te bekijken is.

Ben Stassen is de regisseur van Corgi.