1. actie
  2. Corrective Measures

Film Corrective Measures

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Corrective Measures. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Corrective Measures weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Corrective Measures op imdb.nl. Misschien is Corrective Measures op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Corrective Measures streamen online als je een Corrective Measures torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Corrective Measures op 123movies staat.

Specificaties over de film Corrective Measures

Schermtype

Bruce Willis

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

106 minuten

Regisseur

Sean Patrick O'Reilly

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2022

Omschrijving van de film Corrective Measures

In het spannende spel Corrective Measures, word je ondergedompeld in de duistere wereld van 's werelds gevaarlijkste gevangenis. Hier bevinden zich de meest verraderlijke criminelen die je ooit hebt gezien. De sfeer is gespannen en de spanning tussen de veroordeelden en het personeel is te snijden. Het is aan jou om de controle terug te krijgen en de orde te herstellen. Terwijl de onrust toeneemt, raakt het gebouw in de greep van een oncontroleerbare anarchie. De gevangenen hebben de controle overgenomen en chaos heerst. Als speler word je geconfronteerd met uitdagende situaties en moeilijke beslissingen. Je moet strategisch denken en snel handelen om de controle over de gevangenis terug te krijgen. In Corrective Measures krijg je de mogelijkheid om in de schoenen van zowel de gevangenen als het personeel te staan. Welke kant kies je? Ga je voor de confrontatie en leid je een opstand, of kies je voor de kant van het personeel en probeer je de rust te herstellen? De keuze is aan jou. Met innovatieve gameplay en een meeslepend verhaal biedt Corrective Measures een unieke ervaring die je op het puntje van je stoel houdt. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de gevangenis te overwinnen?

Veelgestelde vragen over de film Corrective Measures

Bruce Willis is de hoofdrolspeler in Corrective Measures. De volledige cast van Corrective Measures kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Corrective Measures is Actie.

De speelduur van de film Corrective Measures is 106 minuten.

Om te bekijken waar Corrective Measures te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Corrective Measures wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Corrective Measures is geproduceerd in 2022. Als de film recent is uitgebracht kun je Corrective Measures in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Corrective Measures aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Corrective Measures heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Corrective Measures in blue ray te bekijken is.

Sean Patrick O'Reilly is de regisseur van Corrective Measures.