1. actie
  2. Creed 3

Film Creed 3

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Creed 3. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Creed 3 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Creed 3 op imdb.nl. Misschien is Creed 3 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Creed 3 streamen online als je een Creed 3 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Creed 3 op 123movies staat.

Specificaties over de film Creed 3

Schermtype

Michael B. Jordan

Genre

Actie

Kijkwijzer

12

Speelduur

111 minuten

Regisseur

Michael B. Jordan

Gesproken taal

Engels | Frans | Italiaans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Creed 3

Na het veroveren van de bokswereld, is Adonis Creed erin geslaagd om zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven succesvol te zijn. Hij heeft het allemaal: roem, geld en geluk. Maar dan duikt zijn jeugdvriend Damian, een voormalig bokstalent dat een lange gevangenisstraf heeft uitgezeten, plotseling weer op. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De ontmoeting tussen Adonis en Damian gaat echter verder dan alleen een bokspartij. Het is een confrontatie tussen twee mannen met een gedeeld verleden, waarbij er meer op het spel staat dan alleen de overwinning. Adonis moet zijn toekomst op het spel zetten om het tegen Damian op te nemen, een bokser die niets te verliezen heeft. Creed 3 is een meeslepend en emotioneel vervolg op de populaire Creed-filmreeks. In dit derde deel worden de personages nog verder uitgediept en neemt de spanning toe. De film neemt je mee op een rollercoaster van emoties, waarbij je zowel met Adonis als met Damian meeleeft. Bereid je voor op bloedstollende bokswedstrijden, maar ook op hartverscheurende momenten waarbij vriendschap en loyaliteit op de proef worden gesteld. Met sterke acteerprestaties, een meeslepend verhaal en spectaculaire boksscènes is Creed 3 een absolute must-see voor liefhebbers van het boksgenre. Durf jij de ring te betreden en de confrontatie aan te gaan met je eigen angsten en.

Veelgestelde vragen over de film Creed 3

Michael B. Jordan is de hoofdrolspeler in Creed 3. De volledige cast van Creed 3 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Creed 3 is Actie.

De speelduur van de film Creed 3 is 111 minuten.

Om te bekijken waar Creed 3 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Creed 3 wordt afgespeeld in Engels | Frans | Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Frans | Italiaans voor doven en slechthorenden | Nederlands. 

Creed 3 is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Creed 3 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Creed 3 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Creed 3 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Creed 3 in blue ray te bekijken is.

Michael B. Jordan is de regisseur van Creed 3.