1. avontuur
  2. CROCODILE DUNDEE 2

Film CROCODILE DUNDEE 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film CROCODILE DUNDEE 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film CROCODILE DUNDEE 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar CROCODILE DUNDEE 2 op imdb.nl. Misschien is CROCODILE DUNDEE 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt CROCODILE DUNDEE 2 streamen online als je een CROCODILE DUNDEE 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat CROCODILE DUNDEE 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film CROCODILE DUNDEE 2

Schermtype

Gus Mercurio

Genre

Avontuur | Actie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

107:00:00 minuten

Regisseur

John Cornell

Gesproken taal

Deens

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

1988

Omschrijving van de film CROCODILE DUNDEE 2

Dundee (Paul Hogan) is de meest hilarische persoon die ooit zijn intrek heeft genomen in New York City. In CROCODILE DUNDEE 2 begint de excentrieke Australiër eindelijk te wennen aan zijn leven in de bruisende metropool. Helaas wordt zijn vredige bestaan verstoord door een meedogenloze bende drugsdealers die het op Dundee en zijn prachtige vriendin (Linda Kozlowski) hebben gemunt. Maar Dundee besluit om deze gangsters hun verdiende loon te geven door ze mee te lokken naar de ongerepte Australische wildernis. Eenmaal in het land Down Under moeten de schurken al snel hun arrogantie laten varen. CROCODILE DUNDEE 2 is een avontuurlijke en komische film die je op het puntje van je stoel laat zitten. Met zijn onnavolgbare humor en charmante persoonlijkheid weet Dundee het publiek te betoveren. Deze keer gaat hij de strijd aan met een meedogenloze bende, en dat leidt tot spannende en hilarische situaties. De scènes in de Australische rimboe zijn adembenemend en bieden een uniek contrast met het drukke stadsleven van New York City. Bovendien zorgen de chemie tussen Dundee en zijn vriendin en de onverwachte wendingen in het verhaal voor een onvergetelijke kijkervaring. CROCODILE DUNDEE 2 is niet alleen een vervolg op de succesvolle eerste film, maar weet ook op zichzelf te staan met een nieuw avontuur dat je hart sneller doet klopp.

Veelgestelde vragen over de film CROCODILE DUNDEE 2

Gus Mercurio is de hoofdrolspeler in CROCODILE DUNDEE 2. De volledige cast van CROCODILE DUNDEE 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film CROCODILE DUNDEE 2 is Avontuur | Actie.

De speelduur van de film CROCODILE DUNDEE 2 is 107:00:00 minuten.

Om te bekijken waar CROCODILE DUNDEE 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film CROCODILE DUNDEE 2 wordt afgespeeld in Deens en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden. 

CROCODILE DUNDEE 2 is geproduceerd in 1988. Als de film recent is uitgebracht kun je CROCODILE DUNDEE 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de CROCODILE DUNDEE 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

CROCODILE DUNDEE 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of CROCODILE DUNDEE 2 in blue ray te bekijken is.

John Cornell is de regisseur van CROCODILE DUNDEE 2.