1. actie
  2. Crouching Tiger, Hidden Dragon

Film Crouching Tiger, Hidden Dragon

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Crouching Tiger, Hidden Dragon. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Crouching Tiger, Hidden Dragon weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Crouching Tiger, Hidden Dragon op imdb.nl. Misschien is Crouching Tiger, Hidden Dragon op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Crouching Tiger, Hidden Dragon streamen online als je een Crouching Tiger, Hidden Dragon torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Crouching Tiger, Hidden Dragon op 123movies staat.

Specificaties over de film Crouching Tiger, Hidden Dragon

Schermtype

Yun-Fat Chow

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

115:00:00 minuten

Regisseur

Ang Lee

Gesproken taal

Engels, Frans, Chinese talen

Ondertiteling

Engels

Geproduceerd in welk jaar

2000

Omschrijving van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon

Li is een legendarische strijder die niets liever wil dan een vredig en rustig leven leiden. Om zijn wens te vervullen, neemt hij het moedige besluit om zijn beroemde en krachtige zwaard te schenken aan een oude vriend. Echter, tot zijn grote ontzetting wordt het zwaard gestolen en wordt zijn rustige bestaan ruw verstoord. Vastberaden om zijn waardevolle wapen terug te krijgen, bundelt Li zijn krachten met de dappere krijgster Yu. Samen gaan ze op een spannend avontuur om het gestolen zwaard op te sporen en de dief te ontmaskeren. Tijdens hun missie ontstaat er een onuitgesproken liefde tussen de twee krijgers, een die al geruime tijd smeult maar nooit eerder volledig naar buiten is gekomen. Beleef nu zelf het epische verhaal van "Crouching Tiger, Hidden Dragon" en duik in een wereld vol actie, avontuur en romantiek. Word betoverd door de krachtige vechtscènes en de prachtige choreografie, die je vanaf het begin tot het einde op het puntje van je stoel zullen houden. Ervaar de diepgaande emoties van Li en Yu en laat je meevoeren op hun reis vol gevaarlijke confrontaties en onverwachte wendingen. Deze film zal je niet alleen versteld doen staan van de visuele pracht, maar ook je hart veroveren met de ontroerende liefdesverhaallijn die in het hart van de strijdende krijgers schuilt.

Veelgestelde vragen over de film Crouching Tiger, Hidden Dragon

Yun-Fat Chow is de hoofdrolspeler in Crouching Tiger, Hidden Dragon. De volledige cast van Crouching Tiger, Hidden Dragon kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon is Actie.

De speelduur van de film Crouching Tiger, Hidden Dragon is 115:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Crouching Tiger, Hidden Dragon te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Crouching Tiger, Hidden Dragon wordt afgespeeld in Engels, Frans, Chinese talen en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels. 

Crouching Tiger, Hidden Dragon is geproduceerd in 2000. Als de film recent is uitgebracht kun je Crouching Tiger, Hidden Dragon in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Crouching Tiger, Hidden Dragon aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Crouching Tiger, Hidden Dragon heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Crouching Tiger, Hidden Dragon in blue ray te bekijken is.

Ang Lee is de regisseur van Crouching Tiger, Hidden Dragon.