1. boekverfilming
  2. Dagboek Van Anne Frank

Film Dagboek Van Anne Frank

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dagboek Van Anne Frank. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dagboek Van Anne Frank weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dagboek Van Anne Frank op imdb.nl. Misschien is Dagboek Van Anne Frank op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dagboek Van Anne Frank streamen online als je een Dagboek Van Anne Frank torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dagboek Van Anne Frank op 123movies staat.

Specificaties over de film Dagboek Van Anne Frank

Schermtype

Geoff Breton

Genre

Boekverfilming

Kijkwijzer

12

Speelduur

160:00:00 minuten

Regisseur

Jon Jones

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2008

Omschrijving van de film Dagboek Van Anne Frank

Deze prachtige nieuwe verfilming van het wereldberoemde dagboek van Anne Frank neemt je mee op een aangrijpende reis door haar leven. Speciaal gemaakt voor de BBC, brengt deze film de onschuld en de moed van Anne tot leven op een manier die je nooit eerder hebt gezien. Het verhaal begint op Anne's 13e verjaardag in het hart van Amsterdam, een tijd waarin de situatie voor Joden steeds grimmiger wordt. De dreiging wordt nog groter wanneer Anne's oudere zus Margot wordt opgeroepen en de familie Frank gedwongen wordt om onder te duiken. Terwijl ze geconfronteerd worden met de constante angst en het gevaar van ontdekt te worden, vindt Anne troost in het schrijven van haar dagboek, haar trouwe metgezel in deze moeilijke tijden. Door haar gedachten en gevoelens op papier vast te leggen, laat Anne ons toe om een intieme blik te werpen in haar innerlijke wereld en haar diepste verlangens en dromen te ontdekken. Deze nieuwe verfilming van het dagboek van Anne Frank is niet alleen een eerbetoon aan een jong meisje dat haar stem vond te midden van chaos en onderdrukking, maar ook een herinnering aan de kracht van hoop en veerkracht in de donkerste tijden. Bereid je voor om geraakt te worden door dit meeslepende verhaal dat de moed en de menselijkheid van Anne Frank viert.

Veelgestelde vragen over de film Dagboek Van Anne Frank

Geoff Breton is de hoofdrolspeler in Dagboek Van Anne Frank. De volledige cast van Dagboek Van Anne Frank kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dagboek Van Anne Frank is Boekverfilming.

De speelduur van de film Dagboek Van Anne Frank is 160:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Dagboek Van Anne Frank te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dagboek Van Anne Frank wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Dagboek Van Anne Frank is geproduceerd in 2008. Als de film recent is uitgebracht kun je Dagboek Van Anne Frank in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dagboek Van Anne Frank aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dagboek Van Anne Frank heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dagboek Van Anne Frank in blue ray te bekijken is.

Jon Jones is de regisseur van Dagboek Van Anne Frank.