1. thrillers
  2. Dangerous Waters

Film Dangerous Waters

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dangerous Waters. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dangerous Waters weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dangerous Waters op imdb.nl. Misschien is Dangerous Waters op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dangerous Waters streamen online als je een Dangerous Waters torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dangerous Waters op 123movies staat.

Specificaties over de film Dangerous Waters

Schermtype

Eric Dane

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

101 minuten

Regisseur

John Barr

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Dangerous Waters

De 19-jarige Rose en haar moeder Alma leiden een rustig leven, totdat Derek, de nieuwe vriend van Alma, hen uitnodigt voor een avontuurlijke zeiltocht naar Bermuda. Vol enthousiasme gaan ze aan boord van het zeilschip, klaar voor een onvergetelijk avontuur op de open zee. Maar hun droomreis verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze worden overvallen door een groep meedogenloze piraten. In een gruwelijke daad wordt Alma vermoord, terwijl Rose machteloos toekijkt. Vastberaden zweert Rose wraak te nemen en degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar moeder te laten boeten. Alleen en vastbesloten om gerechtigheid te vinden, begint Rose een gevaarlijke zoektocht naar de moordenaars. Ze zet alles op het spel terwijl ze haar weg baant door gevaarlijke wateren, waar elke golf een nieuwe bedreiging met zich meebrengt. Met behulp van haar vastberadenheid, moed en slimheid moet Rose zien te overleven in de meest meedogenloze omstandigheden. Zal ze de waarheid ontdekken en haar moeder wreken, of zal ze zelf ten onder gaan in de gevaarlijke wateren? "Dangerous Waters" is een meeslepende en spannende thriller die je vanaf de eerste bladzijde in zijn greep houdt. Met zijn aangrijpende verhaallijn en onverwachte plotwendingen neemt dit boek je mee op een adembenemende reis vol spanning en avont.

Veelgestelde vragen over de film Dangerous Waters

Eric Dane is de hoofdrolspeler in Dangerous Waters. De volledige cast van Dangerous Waters kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dangerous Waters is Thrillers.

De speelduur van de film Dangerous Waters is 101 minuten.

Om te bekijken waar Dangerous Waters te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dangerous Waters wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Dangerous Waters is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Dangerous Waters in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dangerous Waters aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dangerous Waters heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dangerous Waters in blue ray te bekijken is.

John Barr is de regisseur van Dangerous Waters.