1. kinderen familie
  2. De Avonturen Van Heidi Deel 1

Film De Avonturen Van Heidi Deel 1

5/5

Ontdek bij ons alles over de film De Avonturen Van Heidi Deel 1. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film De Avonturen Van Heidi Deel 1 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar De Avonturen Van Heidi Deel 1 op imdb.nl. Misschien is De Avonturen Van Heidi Deel 1 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt De Avonturen Van Heidi Deel 1 streamen online als je een De Avonturen Van Heidi Deel 1 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat De Avonturen Van Heidi Deel 1 op 123movies staat.

Specificaties over de film De Avonturen Van Heidi Deel 1

Schermtype

Heidi

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

95:00:00 minuten

Regisseur

Isao Takahata

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Geproduceerd in welk jaar

2011

Omschrijving van de film De Avonturen Van Heidi Deel 1

De Avonturen Van Heidi Deel 1 is een betoverend verhaal dat het hart van jong en oud zal veroveren. Het verhaal volgt het leven van Heidi, een dapper weesmeisje dat opgroeit bij haar grootvader in een charmant huisje hoog in de bergen. Aanvankelijk is Heidi een beetje angstig voor haar grootvader, omdat hij bekend staat als nors en onvriendelijk. Maar al snel ontdekt ze dat hij eigenlijk een zeer vriendelijke en zorgzame man is. Tijdens haar avontuurlijke verblijf in de bergen maakt Heidi ook kennis met Peter, een dappere jongen uit het dorp. Samen delen ze talloze momenten van vreugde en spanning, terwijl ze de geiten naar de prachtige bergtoppen leiden. Elke dag brengt nieuwe avonturen en verrassingen, en Heidi en Peter weten altijd moedig en vol goede moed te blijven. De Avonturen Van Heidi Deel 1 neemt lezers mee op een onvergetelijke reis vol vriendschap, moed en ontdekking. Dit meeslepende verhaal zal de verbeelding van jonge lezers prikkelen en tegelijkertijd nostalgische herinneringen oproepen bij volwassenen. Met zijn levendige beschrijvingen en boeiende personages is dit boek een absolute must-have voor liefhebbers van avontuur en kinderliteratuur. Dompel jezelf onder in de magische wereld van Heidi en bereid je voor op een adembenemende reis die je keer op keer wilt herbeleven.

Veelgestelde vragen over de film De Avonturen Van Heidi Deel 1

Heidi is de hoofdrolspeler in De Avonturen Van Heidi Deel 1. De volledige cast van De Avonturen Van Heidi Deel 1 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film De Avonturen Van Heidi Deel 1 is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film De Avonturen Van Heidi Deel 1 is 95:00:00 minuten.

Om te bekijken waar De Avonturen Van Heidi Deel 1 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film De Avonturen Van Heidi Deel 1 wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Geen ondertiteling. 

De Avonturen Van Heidi Deel 1 is geproduceerd in 2011. Als de film recent is uitgebracht kun je De Avonturen Van Heidi Deel 1 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de De Avonturen Van Heidi Deel 1 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

De Avonturen Van Heidi Deel 1 heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of De Avonturen Van Heidi Deel 1 in blue ray te bekijken is.

Isao Takahata is de regisseur van De Avonturen Van Heidi Deel 1.