1. misdaad
  2. Death on the Nile

Film Death on the Nile

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Death on the Nile. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Death on the Nile weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Death on the Nile op imdb.nl. Misschien is Death on the Nile op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Death on the Nile streamen online als je een Death on the Nile torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Death on the Nile op 123movies staat.

Specificaties over de film Death on the Nile

Schermtype

Tom Bateman

Genre

Misdaad | Drama

Kijkwijzer

16

Speelduur

110:00:00 minuten

Regisseur

Kenneth Branagh

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1978

Omschrijving van de film Death on the Nile

Treed binnen in de mysterieuze wereld van "Death on the Nile" en laat je meeslepen door dit spannende detectiveverhaal van Agatha Christie. Terwijl Hercule Poirot geniet van zijn welverdiende vakantie, wordt zijn rust ruw verstoord wanneer een gruwelijke moord plaatsvindt tijdens een idyllische boottocht over de Nijl. Elke passagier aan boord van het schip heeft een motief en iedereen lijkt iets te verbergen. Van de geheimzinnige weduwe tot de jaloerse minnares en de verbitterde zakenpartner, iedereen wordt verdacht. In een race tegen de klok moet Poirot de waarheid achterhalen voordat de Egyptische autoriteiten de zaak in handen krijgen en de onopgeloste moord voor altijd een mysterie blijft. Met zijn scherpe geest en ongeëvenaarde deductieve vaardigheden zal Poirot je meenemen op een intrigerende reis vol plotwendingen en verrassende onthullingen. Bereid je voor op een meeslepende ervaring vol spanning en sensatie, waarin niets is wat het lijkt en de waarheid altijd verborgen ligt in de schaduwen van de Nijl. Durf jij de uitdaging aan om de moordenaar te ontmaskeren en het mysterie op te lossen?

Veelgestelde vragen over de film Death on the Nile

Tom Bateman is de hoofdrolspeler in Death on the Nile. De volledige cast van Death on the Nile kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Death on the Nile is Misdaad | Drama.

De speelduur van de film Death on the Nile is 110:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Death on the Nile te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Death on the Nile wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Death on the Nile is geproduceerd in 1978. Als de film recent is uitgebracht kun je Death on the Nile in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Death on the Nile aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Death on the Nile heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Death on the Nile in blue ray te bekijken is.

Kenneth Branagh is de regisseur van Death on the Nile.