1. horror
  2. Deliver Us

Film Deliver Us

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Deliver Us. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Deliver Us weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Deliver Us op imdb.nl. Misschien is Deliver Us op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Deliver Us streamen online als je een Deliver Us torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Deliver Us op 123movies staat.

Specificaties over de film Deliver Us

Schermtype

Thomas Kretschmann

Genre

Horror

Kijkwijzer

16

Speelduur

103 minuten

Regisseur

Cru Ennis

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2023

Omschrijving van de film Deliver Us

Deliver Us is een meeslepende en intrigerende roman die je meeneemt op een spannende reis vol mysterie en religieuze profetieën. Het verhaal begint wanneer een non in een afgelegen klooster beweert dat ze onbevlekt ontvangen is. Dit nieuws zorgt voor grote opschudding binnen het Vaticaan, aangezien het de vervulling van een eeuwenoude profetie kan betekenen: een vrouw die tweelingjongens ter wereld zal brengen, waarvan de ene de Messias is en de andere de Anti-Christ. Om deze mysterieuze gebeurtenis te onderzoeken, stuurt het Vaticaan een team van ervaren priesters naar het afgelegen klooster. Gewapend met hun kennis van religie en hun vastberadenheid om de waarheid te achterhalen, staan ze voor een grote uitdaging. Terwijl ze dieper graven in de geheimen van het klooster, worden ze geconfronteerd met duistere krachten en onverwachte onthullingen. Deliver Us neemt je mee in een wereld waar geloof en profetieën samenkomen. Het is een verhaal dat je aan het denken zet en je op het puntje van je stoel houdt. Ben jij klaar om de waarheid te ontdekken en te achterhalen wat er werkelijk gaande is in het afgelegen klooster? Bereid je voor op een avontuur vol spanning en mysterie met Deliver Us!

Veelgestelde vragen over de film Deliver Us

Thomas Kretschmann is de hoofdrolspeler in Deliver Us. De volledige cast van Deliver Us kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Deliver Us is Horror.

De speelduur van de film Deliver Us is 103 minuten.

Om te bekijken waar Deliver Us te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Deliver Us wordt afgespeeld in Engels en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Deliver Us is geproduceerd in 2023. Als de film recent is uitgebracht kun je Deliver Us in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Deliver Us aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Deliver Us heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Deliver Us in blue ray te bekijken is.

Cru Ennis is de regisseur van Deliver Us.