1. actie
  2. Des Teufels General

Film Des Teufels General

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Des Teufels General. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Des Teufels General weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Des Teufels General op imdb.nl. Misschien is Des Teufels General op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Des Teufels General streamen online als je een Des Teufels General torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Des Teufels General op 123movies staat.

Specificaties over de film Des Teufels General

Schermtype

Viktor de Kowa

Genre

Actie

Kijkwijzer

16

Speelduur

115:00:00 minuten

Regisseur

Helmut Käutner

Gesproken taal

Duits

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

1955

Omschrijving van de film Des Teufels General

In "Des Teufels General" wordt het ongelooflijk spannende verhaal verteld van een Duitse generaal die, ondanks zijn twijfels, gedwongen wordt om samen te werken met de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze meeslepende film neemt je mee op een emotionele reis vol intriges, verraad en uiteindelijk de ultieme prijs die betaald moet worden. Curd Jürgens schittert in de rol van de Duivels Generaal, een personage dat hem tot een grote ster heeft gemaakt. Zijn acteertalent is werkelijk adembenemend en hij weet de complexiteit en innerlijke strijd van de generaal op een indrukwekkende manier over te brengen. Je wordt als kijker volledig meegesleept in zijn worsteling met zijn geweten en de keuzes die hij moet maken in een tijd van extreme politieke druk. De film "Des Teufels General" biedt niet alleen een boeiend en spannend verhaal, maar ook een diepgaande reflectie op morele dilemma's en de kracht van individuele keuzes. Het is een absolute must-see voor liefhebbers van historische drama's en acteerprestaties van topniveau. Mis deze kans niet om deze meesterlijke film te ervaren en meegezogen te worden in het aangrijpende verhaal van de Duivels Generaal.

Veelgestelde vragen over de film Des Teufels General

Viktor de Kowa is de hoofdrolspeler in Des Teufels General. De volledige cast van Des Teufels General kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Des Teufels General is Actie.

De speelduur van de film Des Teufels General is 115:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Des Teufels General te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Des Teufels General wordt afgespeeld in Duits en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Des Teufels General is geproduceerd in 1955. Als de film recent is uitgebracht kun je Des Teufels General in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Des Teufels General aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Des Teufels General heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Des Teufels General in blue ray te bekijken is.

Helmut Käutner is de regisseur van Des Teufels General.