1. kinderen familie
  2. Dik Trom

Film Dik Trom

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dik Trom. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dik Trom weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dik Trom op imdb.nl. Misschien is Dik Trom op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dik Trom streamen online als je een Dik Trom torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dik Trom op 123movies staat.

Specificaties over de film Dik Trom

Schermtype

Michael Nierse

Genre

Kinderen & Familie

Kijkwijzer

AL

Speelduur

83:00:00 minuten

Regisseur

Arne Toonen

Gesproken taal

Nederlands

Ondertiteling

Nederlands voor doven en slechthorenden

Geproduceerd in welk jaar

2010

Omschrijving van de film Dik Trom

Dik Trom is niet zomaar een jongen, hij is een ware bron van vreugde en eerlijkheid. Met zijn gezellige en levendige persoonlijkheid brengt hij leven in de brouwerij in het pittoreske Dikkedam, waar iedereen net zo vol en vrolijk is als hij. Hier in Dikkedam lijkt elke dag op een feest, een feest waar Dik Trom het stralende middelpunt van is. Dik Trom is niet alleen een jongen met een hart van goud, maar hij is ook avontuurlijk en altijd op zoek naar nieuwe belevenissen. Of hij nu geniet van heerlijke maaltijden met zijn familie of op ontdekkingsreis gaat in de prachtige omgeving van Dikkedam, Dik Trom weet altijd een glimlach op zijn gezicht te toveren. Met zijn natuurlijke charme en aanstekelijke lach weet hij iedereen in zijn omgeving te betoveren. Met Dik Trom in huis haal je niet alleen een gezellige metgezel in huis, maar ook een bron van inspiratie. Hij herinnert ons eraan om te genieten van het leven, ongeacht ons uiterlijk of onze vorm. Dik Trom is een positieve kracht die ons leert om te stralen en tevreden te zijn met wie we zijn. Dus waar wacht je nog op? Laat Dik Trom je leven verrijken en geniet elke dag van het feest dat het leven is.

Veelgestelde vragen over de film Dik Trom

Michael Nierse is de hoofdrolspeler in Dik Trom. De volledige cast van Dik Trom kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dik Trom is Kinderen & Familie.

De speelduur van de film Dik Trom is 83:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Dik Trom te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dik Trom wordt afgespeeld in Nederlands en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands voor doven en slechthorenden. 

Dik Trom is geproduceerd in 2010. Als de film recent is uitgebracht kun je Dik Trom in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dik Trom aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dik Trom heeft het volgende advies qua leeftijd: AL jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dik Trom in blue ray te bekijken is.

Arne Toonen is de regisseur van Dik Trom.