1. romantiek
  2. Dirty Dancing 2

Film Dirty Dancing 2

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Dirty Dancing 2. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Dirty Dancing 2 weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Dirty Dancing 2 op imdb.nl. Misschien is Dirty Dancing 2 op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Dirty Dancing 2 streamen online als je een Dirty Dancing 2 torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Dirty Dancing 2 op 123movies staat.

Specificaties over de film Dirty Dancing 2

Schermtype

Diego Luna

Genre

Romantiek

Kijkwijzer

12

Speelduur

87:00:00 minuten

Regisseur

Guy Ferland

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Geproduceerd in welk jaar

2004

Omschrijving van de film Dirty Dancing 2

Maak kennis met Dirty Dancing 2, een film die je meeneemt naar een wereld van mooie mensen, opzwepende muziek en sensuele dansen. In deze betoverende film volg je het verhaal van de 18-jarige Katey Miller, die samen met haar ouders naar het bruisende Havana, Cuba verhuist, precies op het moment van de Cubaanse revolutie. Vanaf het moment dat Katey de charmante en trotse ober Xavier ontmoet, voelt ze een onmiddellijke aantrekkingskracht. Xavier blijkt een uitstekende danser te zijn en Katey, zelf een getalenteerde ballerina, is vastberaden om de sensuele Zuid-Amerikaanse dansstijlen te leren. Ze overtuigt Xavier om samen met haar deel te nemen aan een spannende danswedstrijd. In het geheim oefenen ze samen en hun liefde bloeit op, terwijl de revolutie tegelijkertijd naar een hoogtepunt lijkt te gaan. Dirty Dancing 2 neemt je mee op een rollercoaster van emoties, waarbij passie, liefde en dans samenkomen in een adembenemend verhaal. De prachtige setting van het bruisende Havana en de opzwepende muziek zorgen voor een meeslepende ervaring. Bereid je voor om betoverd te worden door de sensuele dansscènes en om meegevoerd te worden in de spanning van de Cubaanse revolutie. Dirty Dancing 2 is een unieke filmervaring die je niet wilt missen.

Veelgestelde vragen over de film Dirty Dancing 2

Diego Luna is de hoofdrolspeler in Dirty Dancing 2. De volledige cast van Dirty Dancing 2 kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Dirty Dancing 2 is Romantiek.

De speelduur van de film Dirty Dancing 2 is 87:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Dirty Dancing 2 te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Dirty Dancing 2 wordt afgespeeld in Frans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Nederlands. 

Dirty Dancing 2 is geproduceerd in 2004. Als de film recent is uitgebracht kun je Dirty Dancing 2 in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Dirty Dancing 2 aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Dirty Dancing 2 heeft het volgende advies qua leeftijd: 12 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Dirty Dancing 2 in blue ray te bekijken is.

Guy Ferland is de regisseur van Dirty Dancing 2.