1. thrillers
  2. Disclosure

Film Disclosure

5/5

Ontdek bij ons alles over de film Disclosure. Wie is de belangrijkse acteur, welke genre heeft de film, is er een kijkwijzer en nog veel meer.

Uit het grote aanbod films is het soms lastig kiezen maar met de informatie die wij je geven over de film Disclosure weet jij of dit een film is die je graag wilt gaan zien. 

Wil je recensies van andere kijkers lezen over de film ga dan naar Disclosure op imdb.nl. Misschien is Disclosure op Netflix te bekijken, maar dat weten wij niet zeker. Of je kunt Disclosure streamen online als je een Disclosure torrent kunt downloaden. Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat Disclosure op 123movies staat.

Specificaties over de film Disclosure

Schermtype

Michael Douglas

Genre

Thrillers

Kijkwijzer

16

Speelduur

123:00:00 minuten

Regisseur

Barry Levinson

Gesproken taal

Frans, Italiaans

Ondertiteling

Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Arabisch | Portugees | Engels | Spaans | Italiaans

Geproduceerd in welk jaar

1994

Omschrijving van de film Disclosure

Disclosure, gebaseerd op het spannende boek van Michael Crichton (bekend van Jurassic Park), is een meeslepende superthriller die je op het puntje van je stoel laat zitten. In deze film schitteren Demi Moore en Michael Douglas in de hoofdrollen. Het verhaal draait om Tom, een ambitieuze man die de kans krijgt om directeur te worden van een gerenommeerd computerbedrijf. Zijn toekomst ziet er rooskleurig uit, totdat hij geconfronteerd wordt met de meedogenloze Meredith, die plotseling zijn nieuwe baas blijkt te zijn. Wat volgt is een angstaanjagend kat-en-muisspel waarin seksuele intimidatie, agressieve manipulatie en een web van intriges centraal staan. Terwijl Tom wanhopig probeert zijn positie te behouden en zijn integriteit te bewaren, weeft Meredith een gevaarlijk netwerk van macht en bedrog om hem heen. De spanning stijgt met iedere minuut en je kunt niet anders dan op het puntje van je stoel meeleven met Tom, die machteloos lijkt te staan tegenover de meedogenloze praktijken van zijn nieuwe baas. Disclosure is een film die je van begin tot eind op het puntje van je stoel zal houden. Met een mix van suspense, intrige en sterke acteerprestaties van Demi Moore en Michael Douglas, is deze superthriller een absolute must-see voor liefhebbers van het genre. Bereid je voor op een adembenemende rollercoaster die je nog lang zal bijblijven.

Veelgestelde vragen over de film Disclosure

Michael Douglas is de hoofdrolspeler in Disclosure. De volledige cast van Disclosure kun je ook via imdb bekijken.

Het genre van de film Disclosure is Thrillers.

De speelduur van de film Disclosure is 123:00:00 minuten.

Om te bekijken waar Disclosure te zien is bekijk je de filmagenda op internet.

De film Disclosure wordt afgespeeld in Frans, Italiaans en de volgende ondertitels zijn beschikbaar: Engels voor doven en slechthorenden | Nederlands | Frans | Arabisch | Portugees | Engels | Spaans | Italiaans. 

Disclosure is geproduceerd in 1994. Als de film recent is uitgebracht kun je Disclosure in de bioscoop bekijken. Toch de beste plek om volop te genieten van een film! Soms zijn er ook filmavonden waarin ze oudere films weer laten zien. Bekijk de Disclosure aanvangstijden op de website van de bioscoop van jouw keuzen.

Disclosure heeft het volgende advies qua leeftijd: 16 jaar.

Als je een film wilt huren kun je soms kiezen voor de blue ray optie, dan bekijk je de film in een betere schermresolutie. Check dus zeker of Disclosure in blue ray te bekijken is.

Barry Levinson is de regisseur van Disclosure.